«Kāp augstāk ar RTU!»

10. jūlijs, 2012
.
.
.

2012. gada 10. jūlijā augstskolu uzņemšanas punktos sākas reflektantu dokumentu pieņemšana 2012./2013. akadēmiskā gada studijām. Iesniedzot dokumentus, RTU punktā topošajiem studentiem pie RTU centrālās ēkas Kaļķu ielā 1 notika pasākums «Kāp augstāk ar RTU!», kurā ikvienam bija iespēja pārbaudīt savus spēkus un veiklību, mēģinot uzkāpt pa īpaši veidotu 12 metrus augstu alpīnisma sienu.

 Skatīt galeriju  

Pasākumu ar uzrunu atklāja RTU rektors Leonīds Ribickis. Savukārt pirmiesavus spēkus, iekarojot RTU alpīnisma sienu, izmēģināja RTU absolventi Raimonds Bergmanis un Atis Plakans. Ikvienam interesentam – topošajam studentam, Rīgas viesim vai aktīva dzīvesveida piekritējam – bija iespēja izaicināt sevi vai savus draugus un pārspēt viņu uzstādīto latiņu, ātrāk sasniedzot simbolisko bakalaura, maģistra vai doktora līmeni.

Bakalaura līmeni visātrāk izdevās sasniegt Evelīnai Šulcai un Arsenijam Kolosovam, maģistra līmeni – Ernestam Šteinertam un Kristoferam Dātavam, savukārt doktora līmeni visātrāk iekaroja Pēteris Pasters un Inguss Blaudums.

«Kāp augstāk ar RTU!» notika sadarbībā ar AS «Latvenergo», vienu no RTU lielākajiem sadarbības partneriem un atbalstītājiem, un SIA «Murus», profesionāļiem ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi alpīnisma sienu veidošanāun uzstādīšanā.

Pieteikšanās pamatstudijām klātienē ilgst no 10. līdz 17. jūlijam un jaunajiem studentiem būs pieejamas 2153 budžeta vietas. Tas ir lielākaisbudžeta vietu skaits Latvijas augstākās izglītības iestāžu vidū.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

10. jūlijs, 2012 plkst. 16:09

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi