BEST-Riga aicina piedalīties jaunā simulācijas spēlē «Traction»

6. marts, 2014
.
.
.

Otrdien, 11. martā, plkst. 10 Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU), Kaļķu ielā 1, 410. kabinetā, notiks sacensības, kuru dalībnieki būs aicināti piedalīties līdz šim Latvijā nepieredzētā simulācijas spēlē «Traction». Tā būs iespēja attīstīt savas prasmes un likt lietā studiju procesā iegūtās zināšanas apstākļos, kas pietuvināti realitātei. Uzvarētājiem paredzētas balvas.

«Traction» ir ekonomikas simulāciju spēle. Tās dalībnieki veido savu virtuālo IT uzņēmumu, kas ražo programmatūru un datora detaļas. Uzdevums: 18 gājienu laikā, izmantojot dažādus finanšu rīkus un piesaistot investorus, fondus un sadarbības partnerus, maksimāli attīstīt uzņēmumu.

Simulācijas spēle «Traction» ir jauns produkts, kas Latvijā tiks izmēģināts pirmo, bet Eiropā – tikai otro reizi. Spēles ideja dzimusi Kanādā, kur tā jau kļuvusi ļoti populāra – to apsver ieviest kā obligātu studiju procesā universitātēs.

Lai piedalītos sacensībās, ir jāizveido 2–3 erudītu RTU studentu komanda un līdz 2014. gada 7. martam jāaizpilda pieteikuma anketa.

Sacensības organizē RTU studentu organizācija BEST-Riga – Eiropas tehnisko universitāšu studentu organizācijas BEST (Board of European Students of Technology) pārstāvniecība Latvijā.

Kontaktinformācija:

Kārlis Kalniņš, projekta koordinators
e-pasts: u.lv; tālr.: +371 26323411

Zane Feldmane, BEST-Riga prezidente
e-pasts: u.lv; tālr.: +371 25401019

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. marts, 2014 plkst. 11:53

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi