Inženieru dienā uzvar Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes students Guntis Šusts

28. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes (RTU DITF) studiju programmas «Automātika un datortehnika» 2. kursa students Guntis Šusts ieguva 1. vietu programmu izstrādes, ieviešanas un konsultāciju uzņēmuma «Galeo Consulting» inženieru dienā – programmēšanas sacensībās.

Otro vietu ieguva DITF studiju programmas «Datorsistēmas» 1. kursa students Dāvis Mosāns, trešo vietu – tās pašas programmas 2. kursa students Dāniels Stuģis. Savukārt «Galeo Consulting» simpātiju balvu ieguva Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes studiju programmas «Elektrotehnika un mobilie sakari» 3. kursa students Roberts Gotlaufs.

Sacensību dalībniekiem bija iespēja pārbaudīt savas spējas dažādas sarežģītības pakāpes uzdevumos par datu drošību, datu apstrādi un citiem tematiem, kuros tika testētas sacensību dalībnieku prasmes matemātikas un loģikas uzdevumu risināšanā. Sacensību uzvarētāji tika noteikti pēc iegūto punktu skaita un uzdevumu izpildes ātruma. Kopumā uzdevumu risināšanai tika atvēlētas trīs stundas. Pēc pasākuma dalībniekiem bija iespēja aprunāties ar «Galeo Consulting» pārstāvjiem par potenciālo darba vietu uzņēmumā.

Sacensības notika 27. aprīlī  DITF telpās un tās organizēja studentu organizācija «BEST Riga». Sacensībām pieteikties bija aicināts jebkurš students, kurš studē vai strādā IT jomā. Inženieru diena paver iespējas studentiem saprast, ar ko ikdienā nodarbojas nozares uzņēmumi, savukārt uzņēmumiem ļauj aktīvi piedalīties potenciālo darbinieku izglītošanā un viņu zināšanu un prasmju praktiskā pilnveidē.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

28. aprīlis, 2016 plkst. 16:12

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi