UEFA «Regions Cup» sacensību izloze: RTU pret horvātiem, azerbaidžāņiem un…

29. novembris, 2013
.
.
.

Kauliņi ir mesti… «RTU FC» ielozēti Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) organizēto «Regions Cup» sacensību A apakšgrupā kopā ar komandām no Azerbaidžānas, Horvātijas un… Vēl viena vieta ir vakanta, kuru savā starpā sadalīs labākie amatieru futbola klubi no Velsas, Igaunijas, Kazahstānas un Zviedrijas.

Pēdējā vakantāvieta A apakšgrupā tiks noskaidrota līdz 2014. gada 31. jūlijam, iepriekšminēto valstu labāko amatieru komandām savā starpā izspēlējot miniturnīru. Finālturnīra organizētāji tiks noskaidroti 2014. gada decembra beigās, savukārt tā norises laiks tiek plānots – 2015. gada jūnija pēdējās divas nedēļas.  

UEFA rīkotās «Regions Cup» sacensībasnotiek reizi divos gados, un tajās piedalās Eiropas valstu labākās amatieru futbola komandas. Šajā turnīrā spēlē futbolisti, kuri iepriekš nav piedalījušies profesionāla līmeņa turnīros. Pašreizējie «Regions Cup» īpašnieki ir Itālijas komanda «Veneto», kas to ieguva šā gada jūnija beigās.

Atgādinām, ka šā gada septembrī «RTU FC» otro gadu pēckārtas uzvarēja Rīgas futbola čempionātā, savukārt oktobra beigās tika iegūts arī Latvijas 2. līgas čempionu tituls, kas nodrošināja dalību nākamā gada Latvijas 1. līgas čempionātā un prestižajās UEFA organizētajās «Regions Cup» sacensībās.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

29. novembris, 2013 plkst. 14:46

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi