RTU aicina uz TDA «Vektors» fotoizstādi «Viss mainās»

26. janvāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Kultūras centrs aicina foto un dejas mākslas interesentus apmeklēt fotoizstādi «Viss mainās», kurā atainoti skaistākie Tautas deju ansambļa «Vektors» koncerta «Viss mainās» fotomirkļi. Fotogrāfiju autors – RTU students, fotogrāfs Kristaps Kļaviņš.

Izstāde tiks atklāta 27. janvārī plkst. 12 RTU Mazajā zālē, Kaļķu ielā 1 un būs apskatāma līdz februāra beigām darba laikā no plkst. 8.30 līdz 17. Lai aplūkotu izstādi, lūgums pieteikties RTU Kultūras centrā, 216. kabinetā.

Koncerts ir zīmīgs TDA «Vektors» vēsturē, jo tajā tika nosvinēta «Vektora» vadītāja Ulda Šteina 80 gadu jubileja un 55 gadi kolektīvā. Koncertā U. Šteins simboliski nodeva kolektīva vadības grožus jaunajai, talantīgajai horeogrāfei Dagmārai Lejai. Koncerts notika 7. decembrī Latvijas Nacionālajā teātrī.

Fotogrāfam, RTU bakalaura profesionālo studiju programmas «Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģija» studentam K. Kļaviņam šī ir trešā personālizstāde. Iepriekš viņa darbi bija aplūkojami personālizstādē  Katlakalnā «Pilsēta. Cilvēks. Vide» un personālizstādē Ķekavā «Latvijas stāsti». Viņš ir gandarīts savu trešo fotoizstādi veltīt tieši «Vektoram» un cer, ka šie fotomirkļi kolektīvam būs vērtīga piemiņa un vēstures liecība.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. janvāris, 2016 plkst. 14:08

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi