RTU florbolisti veiksmīgi sāk Latvijas florbola virslīgas playoff

24. februāris, 2016
.
.
.

«Mogo-RTU/Rockets» florbolisti pagājušās nedēļas nogalē veiksmīgi aizvadīja savas pirmās divas Latvijas florbola virslīgas ceturtdaļfināla spēles pret «FBK Valmiera/VIA» klubu, izcīnot divas no četrām uzvarām, lai nokļūtu turnīra pusfinālā.

Sestdien, 20. februārī, «Mogo-RTU/Rockets» sportisti aizvadīja saspringtu maču, jo, lai arī vēl pirmā perioda sākumā RTU komanda bija priekšā valmieriešiem ar rezultātu 3:0, bet perioda beigās RTU savus sāncenšus apsteidza vairs tikai ar vienu vārtu pārsvaru. Spēles otrais periods noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu (4:4), tāpat kā trešais (5:5). Taču spēles pagarinājuma 15. sekundē RTU komandas florbolists Gvido Lauga guva izšķirošos vārtus, kas garantēja «Mogo-RTU/Rockets» uzvaru mačā ar rezultātu 6:5.

Dienu vēlāk, 21. februārī, «Mogo-RTU/Rockets» uzvarēja «FBK Valmiera/VIA» jau ar pārliecinošāku – 4:2 – rezultātu, kas palika nemainīgs, sākot no otrā perioda beigām līdz pat spēles beigām. Par mača labāko spēlētāju RTU rindās atzina Ediju Hammeru, kurš  guva divus vārtus, bet pa vieniem vārtiem – Andra Blumbaha un Aivja Hammera kontos.

Vairāk informācijas par «Mogo-RTU/Rockets» Latvijas florbola virslīgas 20. februāra un 21. februāra playoff spēlēm.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. februāris, 2016 plkst. 12:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi