RTU futbolisti izcīna Rīgas futbola SUPER KAUSU

6. maijs, 2014
.
.
.

4. maijā notika Rīgas futbola SUPER KAUSA izcīņas spēle, kurā tikās Rīgas čempionāta 2013 uzvarētāja RTU komanda un Rīgas Kausa 2013 uzvarētāji FC «Monarhs-Flaminko».

Pirmais puslaiks noritēja ar nelielu RTU futbolistu pārsvaru, kuri izveidoja dažus asus momentus pie FC «Monarhs-Flaminko» vārtiem, tomēr atklāt rezultātu neizdevās, toties FC «Monarhs-Flaminko» komanda pirmā puslaika pēdējās sekundēs, izmantojot nesaskaņotu RTU vārtsarga un aizsarga rīcību savu izdevību nepalaida garām, un rezultāts 0:1 FC «Monarhs-Flaminko» labā.

Sākoties otrajam puslaikam, no RTU futbolistu puses sekoja nemitīgi uzbrukumi uz FC «Monarhs-Flaminko» vārtiem un 69. minūtē izdevās izlīdzināt rezultātu, bet 89. minūtē pēc skaista pretuzbrukuma RTU izvirzījās vadībā, 2:1.

Papildlaika pēdējā minūtē FC «Monarhs-Flaminko» izlīdzināja rezultātu - 2:2. Līdz ar to spēles liktenis bija jāizšķir ar 11 metru sitienu sēriju. Soda sitienos RTU vārtusargs atvairīja trīs sitienus, bet FC «Monarhs-Flaminko» divus, līdz ar to rezultāts 5:4 un RTU iegūst SUPER KAUSU.

Bildes no kausa meklē šeit

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. maijs, 2014 plkst. 16:27

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi