RTU futbolisti uzvar Latvijas XXIV Universiādes minifutbola turnīrā

28. aprīlis, 2014
.
.
.

Sestdien, 26.aprīlī, pirmo reizi notika Rīgas Futbola federācijas un Latvijas Augstskolu Sporta Savienības organizētā kausa izcīņa studentu komandām minifutbolā (8x8) Latvijas XXIV Universiādes ietvaros. Deviņu komandu konkurencē meistarīgākie izrādījās Rīgas Tehniskās universitātes studenti, kuri fināla spēlē uzvarēja LU studentus.

Vissīvāko pretestību čempioniem RTU izrādīja SSE Riga komanda, kas vienīgā spēja čempioniem atņemt punktus turnīra ietvaros, negaidīti tos uzvarot A apakšgrupas spēlē ar minimālu uzvaru. Tālākās turnīra gaitas SSE Riga komandai nebija sekmīgas un tika iegūta 9.vieta.

Finālspēle starp RTU un LU komandām mijās ar vairākiem abu komandu uzbrukumiem, taču abu komandu vārtsargi bija savā vietā. Jāatzīmē, ka līdz šim minifutbola (8x8) turnīros pēdējo 2 gadu laikā RTU ar LU bija tikusies trīs reizes un vienmēr spēles bija beigušās neizšķirti. Šajā spēlē RTU spēja lauzt šo tradīciju, spējot pēdējās minūtēs neitralizēt nemitīgos LU studentu uzbrukumus, un izcīnot minimālu uzvaru ar 1-0 .

Jau no nākamā mācību gada plānots rīkot pilnvērtīgu čempionātu augstskolu komandām minifutbolā (8x8), tādējādi nodrošinot studentiem regulāru spēļu praksi un interesi par futbolu.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

28. aprīlis, 2014 plkst. 14:13

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi