RTU Karjeras dienā savu piedāvājumu prezentēs vairāk nekā 100 uzņēmumu

20. februāris, 2014
.
.
.

Jau pēc mēneša – 20. martā – Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras dienā Latvijas studentiem būs iespēja iepazīties ar vairāk nekā 100 potenciālo darba devēju piedāvājumu – rekordliels dalībnieku skaits pasākuma 11 gadu vēsturē.

RTU Karjeras dienā uzņēmumi savu piedāvājumu prezentēs atsevišķā stendā,tā klātienē uzrunājot pasākuma apmeklētājus – potenciālos darba ņēmējusun praktikantus. Savukārt studentiem un citiem interesentiem būs iespēja tikties ar uzņēmumu pārstāvjiem un sākt veidot nākamo posmu karjerā. Paralēli notiks arī dažādi semināri par radošiem darba meklēšanas veidiem un praktiskas pieredzes nozīmi karjeras veidošanā, kāarī mācības un īpašas uzņēmumu – RTU Karjeras dienas atbalstītāju – aktivitātes.

RTU Karjeras dienā šogad būs iespēja iepazīties ar tādiem studentiem atvērtiem uzņēmumiem kā SIA «Lattelecom», AS «Latvenergo», SIA «C.T.Co», SIA «Atea Global Services», SIA «Manpower Latvia», SIA «TTS (Transportation Technology Systems)» un programmas «KIC-InnoEnergy» piedāvājumiem. Pilnu pasākuma dalībnieku sarakstu skatīt RTU Karjeras dienas mājaslapā. Kopumā uzņēmumi pārstāvēs 21 nozari.

Apmeklēt RTU Karjeras dienu aicināti jebkuras augstskolas studenti, kā arī citi interesenti, kuriem ir aktuāli karjeras izaugsmes jautājumi. Lai iespējamo darba devēju un darba ņēmēju sarunas noritētu produktīvāk,apmeklētājiem ieteicams līdzi ņemt savu CV vairākos eksemplāros.

RTU Karjeras diena ir lielākais no Latvijas universitāšu rīkotajiem profesionālās orientēšanās pasākumiem, kas ik gadu pulcē potenciālos darba devējus un vairākus tūkstošus studentu.

Informatīvo atbalstu sniedz SIA «CV-Online Lavia», lielākais Latvijas karjeras un izglītības portāls «Prakse.lv», SIA «CVO Recruitment Latvia» un «Cvmarket.lv». Pasākumu organizē RTU Karjeras centrs, RTU Studentu parlaments un RTU Attīstības fonds.

RTU Informācijas centrs
Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

20. februāris, 2014 plkst. 15:56

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi