RTU Karsējkomanda izcīna uzvaru deju sacensībās «Latvian mini cup»

24. februāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karsējkomandas pārstāvji mūsdienu deju sacensībās «Latvian mini cup» plūkuši uzvaras laurus karsējkomandu kategorijās – partnerstantos un grupu stantos. Sacensības norisinājās 21. februārī Ādažu sporta centrā.

Partnerstantos triumfēja RTU Inženierekonomikas un vadības fakultātes studente Ilona Mekša kopā ar partneri Aleksandru Krasutinu. Savukārt grupu stantu kategorijā uzvaru izcīnīja komanda, kuru pārstāvēja Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes students Lauris Kūms, Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes studente Kitija Harmsone un Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes studente Paula Žaunere.

«Patiess prieks par mūsu karsējkomandas pārstāvju uzvarām sacensībās. Sasniegtie rezultāti pierāda, ka RTU Karsējkomanda spējīga sasniegt lielus panākumus ne vien kā viena liela komanda, bet arī strādājot pāros un grupās. Tā noteikti ir laba motivācija turpināt pilnveidoties un sasniegt arvien jaunas latiņas karsējkomandu sportā,» saka RTU Karsējkomandas kapteine Katrīna Dimitre.

Viņa uzsver, ka skatītāji bija pārsteigti par RTU Karsējkomandas uzstāšanos. Komplimentus komandai izteicis arī pasākuma organizators, mūsdienu modes dejas un hip – hop dejas skolotājs Edmunds Veizāns, uzsverot, ka komandai savi priekšnesumi jārāda visai Latvijai.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. februāris, 2016 plkst. 9:41

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi