RTU mācībspēks uzvar Latvijas čempionātā badmintonā senioriem

17. novembris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes Dizaina tehnoloģiju institūta docents un direktora pienākumu izpildītājs Uģis Briedis Latvijas čempionātā badmintonā senioriem uzvarējis savā vecuma grupā gan vienspēlēs, gan jauktajās dubultspēlēs.

U. Briedis Valmierā notikušajās sacensībās, nezaudējot nevienā setā, 40+ grupā ieguvis 1. vietu vienspēlēs, kā arī kāpis uz augstākā goda pjedestāla pakāpiena jauktajās dubultspēlēs 40+ grupā, kurās spēlēja pārī ar Daci Šneideri.

«Badmintons palīdz uzturēt labu formu ikdienā un saglabā jaunības degsmi. Tas ir intelektuāls sporta veids – prasa momentānu reakciju, domas ātrumu, paredzēšanas un kombinēšanas spējas,» stāsta U. Briedis, kurš badmintonu spēlē vairāk nekā trīsdesmit gadu un ir bijis Latvijas čempions šajā sporta veidā, bet šobrīd darbojas arī kā RTU badmintona izlases treneris.

Papildu informācija par Latvijas čempionātu badmintonā senioriem un tā rezultātiem Latvijas Badmintona federācijas mājas lapā.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

17. novembris, 2015 plkst. 10:16

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi