RTU piedāvā Latvijas studentiem iegūt bezmaksas neformālo izglītību

13. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs organizē un aicina pieteikties Latvijas augstskolu studentus Biznesa interešu klubam (BIK) «Portfelis», kurā Latvijā pazīstamu uzņēmumu un organizāciju pārstāvji sniegs vērtīgas uzņēmējdarbības un vadīšanas praktiskās un teorētiskās zināšanas.

2016. gada septembrī jau septīto gadu sāks darbu BIK «Portfelis», no septembra līdz decembrim piedāvājot RTU studentiem papildus tehniskajai izglītībai gūt neformālo biznesa izglītību par plašu tematiku, sākot ar tādām sociālām tēmām kā motivācija, līderprasmes, laika plānošana, stresa vadība, darbs komandā, prezentēšanas un uzstāšanās prasmes, līdz pat uzņēmējdarbībai veltītiem jautājumiem – biznesa plāna veidošana, projektu vadība, finanšu plānošana, nodokļi, produktu virzīšana tirgū, personāla vadība u.c.

«BIK «Portfelis» ir lieliska iespēja RTU studentiem bez maksas apgūt uzņēmējdarbībai un vadīšanai nepieciešamās zināšanas. Semestra laikā ir iespēja tikties ar veiksmīgiem uzņēmējiem un dažādu profesiju pārstāvjiem, kuru sniegtā informācija palīdzēs orientēties biznesa līkločos un sniegs pieredzējušu cilvēku padomus, kam visvairāk pievērst uzmanību, uzsākot savu personīgo biznesu. Pēc vieslekcijām ir unikāla iespēja personīgi aprunāties ar vieslektoriem un uzzināt atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem,» atklāj RTU Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes Transporta  un telemātikas 1. kursa maģistrante Sintija Lāce.

RTU studentiem dalība BIK «Portfelis» ir bez maksas, turklāt RTU studenti dalību klubā var izvēlēties kā pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju brīvās izvēles priekšmetu «Komercdarbības un vadīšanas pamatprasmes (biznesa portfelis)», iegūstot par to divus kredītpunktus. BIK «Portfelis» kā brīvās izvēles priekšmetu ir iespēja apgūt arī citu Latvijas augstskolu studentiem – bakalauriem dalības maksa ir 80 EUR, maģistrantiem – 94 EUR.

Latvijas tehnisko un citu specialitāšu studenti RTU Biznesa interešu klubam «Portfelis» var pieteikties līdz 2016. gada 21. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu. Izvērtējot pieteikumus, BIK «Portfelis» uzņems 50 studentus.

2015. gadā dalībai BIK «Portfelis» tika saņemti vairāk nekā 60 pieteikumu, pēc kuru izvērtēšanas kluba biedru statusā apstiprināja 50 motivētākos studentus. Šogad RTU BIK «Portfelis» absolvēja 28 studenti, kuriem 18 nodarbībās bija iespēja dzirdēt 16 lektorus.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

13. aprīlis, 2016 plkst. 13:24

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi