RTU sporta piedāvājumā jaunums: karsējkomanda Igaunijā

6. decembris, 2013
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) nedēļas nogales piedāvājums sportā ir daiļrades cienīgs: tas būs ne tikai stāsts par florbolu, volejbolu un svarbumbu sportu, bet arī – mūsu karsējkomandas piedalīšanos Igaunijas atklātajā čempionātā.

Sestdien, 7. decembrī, RTU karsējkomanda 19 dalībnieku sastāvā dosies uz Igaunijas pilsētu Polvu, kur ceturto reizi pēc kārtas notiks Igaunijas atklātais čempionāts. Sacensībās piedalīsies vēl 11 komandas – 10 no Igaunijas un viena no Baltkrievijas. RTU karsējkomanda piedalīsies ar divām dejām.

Savukārtplkst. 11 Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA), Rīgā, Brīvības ielā 333, notiks Latvijas čempionāts svarbumbu sportā, kurā plāno piedalīties ap 20 RTU pārstāvjiem.

Plkst. 17 Daugavas sporta namā, Rīgā, Kr. Barona ielā 107, kārtējā «Schenker» līgas spēlē «RTU/Robežsardze» volejbolisti tiksies ar VK «Parnu» no Igaunijas. Tajā pašā laikā, plkst. 17, Kuldīgas novada Sporta skolā, Dzirnavu ielā 13, RTU volejbolisti Latvijas Nacionālās volejbola līgas spēlē tiksies ar VK«Kuldīgas NSS/K-volejs».

Plkst. 19 Lielvārdes novada sporta centrā,Raiņa ielā 22, «RTU/Inspecta» Latvijas Florbola čempionāta spēlē tiksies ar FBK «Lielvārde».

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. decembris, 2013 plkst. 20:15

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi