RTU studenti «BEST» Ziemeļaustrumu tikšanās laikā» sagatavo delegātus BEST Ģenerālajai Asamblejai

21. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) organizācijas «BEST-Riga» rīkotajā studentu «BEST» Ziemeļaustrumu reģiona sanāksmē (BEST North – East Regional Meeting) sagatavoti BEST grupu delegāti BEST Ģenerālajai Asamblejai, kas aprīļa beigās notiks Igaunijā.

Vienu reizi gadā divi pārstāvji no katras «BEST» grupas piedalās «BEST» Ģenerālās asamblejas pilnsapulcē, lai lemtu par priekšlikumiem, kas nosaka organizācijas attīstību visā Eiropā, kā arī vēlētu nākamo «BEST» internacionālo valdi, apstiprinātu budžetu, un dalītos ar pozitīvajām pieredzēm un idejām projektu organizēšanā inženierzinātņu studentiem visā Eiropā. «BEST» Ziemeļaustrumu reģiona sanāksme bija iespēja šiem delegātiem sagatavoties šim pasākumam.

Sanāksme kopumā pulcēja 67 dalībniekus, trenerus un starptautisko BEST komiteju pārstāvjus no dažādām Eiropas valstīm, lai kopīgi strādātu organizācijas attīstības labā, piedalītos interaktīvās līderisma, komandas darba un publisko runu apmācībās.

Pasākums notika no 7. līdz 11. aprīlim RTU semināru, sporta un atpūtas bāzē «Ronīši».

«BEST-Riga» saka lielu paldies pasākuma atbalstītājiem – uzņēmumiem «Dobeles dzirnavnieks», «Merrild», «Cannelle Bakery», «Druva Food», «Latvijas Maiznieks», «Ramatas», «Siera ražotne», «Balticovo», «Pergale», «Zelta zaptes», «Elpa», «INTEKA», «Ariols», «RedBull», «Forans», «Artesium Natural Water». Īpaši lielu paldies par finansiālo atbalstu studenti saka uzņēmumam «GreenID».

RTU studentu organizācija «BEST-Riga» ir viena no 96 Eiropas tehnisko universitāšu studentu organizācijas «BEST» grupām. Vairāk informācijas: http://best.rtu.lv/.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

21. aprīlis, 2016 plkst. 11:35

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi