RTU studenti saņem sporta stipendijas izaugsmes veicināšanai

26. novembris, 2015
.
.
.

Desmit Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studenti kļuvuši par Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) stipendiātiem, saņemot no 500 līdz 1200 eiro lielas stipendijas par spēju sekmīgi veidot duālo karjeru.

Minētā stipendija ir izmantojama akadēmiskās un sportiskās izaugsmes veicināšanai, lai sekmētu studējošo augstas klases sportistu iespējas apvienot studijas ar sportiskās meistarības izaugsmi, popularizējot studentu sportu un veicinot rezervju sagatavošanu Latvijas izlašu komandām.

Stipendiju piešķir uz vienu studiju gadu. Piešķirtās stipendijas apmērs atkarīgs no valsts budžeta attiecīgajā programmā šī nolūkam paredzētajiem līdzekļiem, bet ne vairāk kā 1400 eiro vienam studentam par vienu studiju gadu.

RTU LSFP stipendiātu saraksts: Māris Grēniņš (vieglatlētika), Artūrs Dārznieks (kamaniņas), Artūrs Jurševskis (florbols), Ģirts Feldbergs (peldēšana), Mārtiņš Burkovskis (kanoe), Matīss Preimanis (riteņbraukšana), Daumants Lūsa (biatlons), Ņikita Masjuks (cīņa), Andris Bremanis (kērlings), Austris Tuminskis (handbols).

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. novembris, 2015 plkst. 16:40

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi