RTU studentus aicina pieteikties vasaras nometnei

11. maijs, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs un studentu biedrība «BEST-Riga» līdz 30. jūnijam aicina RTU studentus pieteikties nometnei «Step by Step: how to be the best of the best», kurā tās dalībnieki četru dienu garumā dažādos treniņos varēs attīstīt personīgās prasmes, tikties ar pazīstamiem uzņēmējiem un iepazīties ar citiem savas universitātes studentiem, tā paaugstinot savu konkurētspēju darba tirgū. Nometne notiks no 11. līdz 14. augustam.

Nometnei var pieteikties RTU bakalaura un maģistra līmeņa 2.–5. kursa studenti. Kopumā iespēja piedalīties vasaras nometnē tiks sniegta 45 motivētākajiem studentiem. Dalības maksa – 5 EUR. Nodarbības notiek angļu valodā un tās pasniegs BEST starptautiski atzīti treneri, kā arī RTU mācībspēki un piesaistīto uzņēmumu pārstāvji.

Nometnes dalībniekiem būs iespējams apgūt zināšanas saistībā ar komandas darbu, prezentēšanas prasmēm, līderismu, radošās domāšanas metodēm, projektu vadību, kā arī pilnveidot prasmes angļu valodā.

Nometnē plānots risināt arī situācijas analīzes uzdevumus, tuvinot reālām uzņēmumu ikdienā notiekošām problēmām un liekot rast tām risinājumus. Nometnes rīkotāji dalībniekiem paredzējuši arī sportiskas un atpūtas aktivitātes.

Pieteikšanās notiek līdz 30. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu.

Vairāk informācijas «BEST-Riga» mājaslapā best.rtu.lv kā arī rakstot e-pastu uz u.lv.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

11. maijs, 2016 plkst. 11:18

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi