Klāt «Jaunā Inženiera» rudens numurs

2. septembris, 2015
.
.
.

Līdz ar jaunā studiju gada sākumu Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) ir atjaunots žurnāls «Jaunais Inženieris». Turpmāk ik ceturksni RTU Komunikācijas un mārketinga departaments (KMD) žurnālā piedāvās RTU aktualitātes un dažādus stāstus par RTU studentiem, mācībspēkiem, darbiniekiem. Ikviens ir aicināts iesaistīties žurnāla tapšanā.

Žurnāls «Jaunais Inženieris» informē lasītājus par aktualitātēm RTU, stāsta par studijām, zinātnieku atklājumiem, iepazīstina ar augstskolas vadības viedokli, studentu aktivitātēm, sasniegumiem sportā un kultūras dzīvi. Žurnālā tiek publicētas laikabiedru atmiņas par RTU nozīmīgiem notikumiem un cilvēkiem, pārdomas par dažādiem notikumiem, jaunas idejas.

Rudens numurā var lasīt par RTU studentu pilsētiņu Ķīpsalā, kas sākta būvēt pirms 50 gadiem, tāpat var izzināt jaunievēlētā Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes dekāna profesora Jurģa Poriņa viedokli par nozares attīstību, kā arī uzzināt par RTU absolventu pieredzi, izmantojot «Iespējamās misijas» iespējas un atgriežoties skolā kā pedagogiem.

Žurnāla «Jaunais Inženieris» rudens numuru iespējams saņemt KMD, Rīgā, Kaļķu ielā 1, 303. telpā, vai lasīt elektroniski – www.rtu.lv/ji.

Pirmais «Jaunā Inženiera» numurs klajā nāca pirms 56 gadiem – 1959. gada 7. februārī. Kādu brīdi žurnāla izdošana bija pieklususi, taču nu KMD to ir atjaunojis. Turpmāk žurnāls tiks izdots četras reizes gadā. Nākamais – ziemas – numurs iznāks decembrī. Idejas rakstiem par RTU dzīvi un cilvēkiem, ziemas numuram ikviens aicināts sniegt līdz 31. oktobrim, sazinoties ar «Jaunā Inženiera» redaktori Ligitu Vaitu pa tālr.: 67089312, 29987804 vai e-pastu !

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

2. septembris, 2015 plkst. 14:10

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi