Paziņos RTU Zelta fondā iekļauto RTU absolventu vārdus

28. augusts, 2014
.
.
.

Ceturtdien, 18. septembrī, plkst. 18 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Mazajā zālē, Rīgā, Kaļķu ielā 1 jau piekto gadu paziņos to 97 izcilāko absolventu vārdus, kas ir iekļauti RTU Zelta fonda izlasē.

«RTU Zelta fonds mūsu universitātē jau ir kļuvis par tradīciju. Vairākus gadus sveicam mūsu labākos absolventus, un šis pasākums nes gandarījumu gan studentiem, gan mācībspēkiem, gan uzņēmumu pārstāvjiem. Tas ir veids, kā mēs sakām paldies RTU programmu direktoriem par labi padarītu darbu un studentiem par aktīvu iesaistīšanos universitātes dzīvē un ārpusstudiju aktivitātēs.

Uzņēmumiem ir iespēja iepazīties ar Zelta fondā iekļautajiem studentiem un gadu gaitā ir jūtams, ka sadarbības partneri jau gaida, kad tiks publicēta jaunā Zelta fonda izlase. Novēlu studentiem neatlaidību ceļā uz mērķu sasniegšanu un sadarbības partneriem veiksmi, meklējot labākos komandas spēlētājus,» stāsta RTU mācību prorektors Uldis Sukovskis.

Pasākuma laikā klātesošos uzrunās un absolventus sveiks RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis, RTU mācību prorektors profesors Uldis Sukovskis un citas universitātes amatpersonas.

RTU Zelta fonds izveidots, lai cildinātu izcilākos RTU absolventus, informētu sabiedrību par viņu sasniegumiem un veicinātu absolventu karjeras izaugsmi. Veidojot Zelta fonda izlasi, tiek ņemta vērā ne tikai absolventa vidējā atzīme, bet arī studiju laikā veiktās sabiedriskās aktivitātes, panākumi zinātnē un sportā. Kandidātus iekļaušanai RTU Zelta fondā izvirza attiecīgās studiju programmu direktori sadarbībā ar RTU Karjeras centru.

Izveidotā absolventu zelta izlase ik semestri tiek publicēta RTU mājaslapā, kā arī īpašā RTU Zelta fonda informatīvajā izdevumā, kuru saņems RTU Karjeras centra sadarbības uzņēmumi.

Projekta lieldraugi «Swedbank» AS, AS «Latvenergo» un draugi AS «Olainfarm», un SIA «C.T.Co».

RTU Karjeras cents

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

28. augusts, 2014 plkst. 16:38

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi