Paziņos RTU Zelta fondā iekļauto RTU izcilāko absolventu vārdus

11. septembris, 2014
.
.
.

Ceturtdien, 18. septembrī, plkst. 18 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) 201. auditorijā (Rīgā, Kaļķu ielā 1) jau piekto gadu paziņos to 97 izcilāko absolventu vārdus, kas ir iekļauti RTU Zelta fonda izlasē.

«IekļūšanaRTU Zelta fondā man devusi sajūtu, ka augstākā izglītība Latvijā attīstās un veido labvēlīgu vidi tālākai attīstībai. Galvenais ir ticēt saviem spēkiem un būt pārliecinātam, ka kvalitatīva izglītība un iegūtāszināšanas attaisnosies. RTU dara visu iespējamo, lai radītu šādu iespēju. Topošajiem absolventiem novēlu izmantot jebkuru iespēju celt savu kvalifikāciju mācību laikā un paplašināt zināšanas un prasmes ārpusmācību procesa,» saka RTU absolvents, RTU Aeronautikas tehnoloģiju katedras zinātniskais asistents Sergejs Lučkinskis.

RTU Zelta fonds izveidots, lai cildinātu izcilākos RTU absolventus, informētu sabiedrību par viņu sasniegumiem un veicinātu absolventu karjeras izaugsmi. Veidojot Zelta fonda izlasi, tiek ņemta vērā ne tikai absolventa vidējā atzīme, bet arī studiju laikā veiktās sabiedriskās aktivitātes, panākumi zinātnē un sportā. Kandidātus iekļaušanai RTU Zelta fondā izvirza studiju programmu direktori sadarbībā ar RTU Karjeras centru.

«Augstākā izglītība katram no mums dod ne tikai bezgalīgas izvēles iespējas, bet arī pienākumus. Absolventiem jāpaspēj viss – būt izciliem darbā un zinātnē, kā arī veltīt laiku sabiedriskajāmaktivitātēm – vairot izcilību, atbalstīt izglītību, tādējādi stiprinot Latvijas valsti. RTU Zelta fonda absolventi ir Latvijas veiksmes stāsts,un mēs ar viņiem ļoti lepojamies,» pauž RTU Absolventu asociācijas izpilddirektore Anita Straujuma.

Absolventu zelta izlase ik semestri tiek publicēta RTU mājaslapā, kā arī īpašā RTU Zelta fonda informatīvajā izdevumā, kuru saņems RTU Karjeras centra sadarbības uzņēmumi.

Projekta lieldraugi ir «Swedbank» AS un AS «Latvenergo». Draugi – AS «Olainfarm» un SIA «C.T.Co».

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

11. septembris, 2014 plkst. 14:37

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi