Paziņoti RTU Zelta fondā iekļauto absolventu vārdi

18. septembris, 2015
.
.
.

Ceturtdien, 17. septembrī, Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) svinīgā ceremonijā tika paziņoti to 82 izcilāko absolventu vārdi, kas iekļauti RTU Zelta fonda izlasē. Kopumā šogad Zelta fonda izlasei tika izvirzīti 210 RTU absolventi. Galerija. Zelta fonda bukleta elektroniskā versija.

«Universitātes vadībai un akadēmiskajai saimei ir liels prieks par jūsu sasniegto. Mēs ceram, ka pēc vairākiem gadiem ne tikai nāksiet mums talkā, skolojot topošos inženierzinātņu speciālistus, bet arī – būsiet labi sava darba veicēji industrijā un veidosiet savus uzņēmumus. Šādā veidā jūs varat kļūt par to mūsu sabiedrības daļu, kas veicinās gan augstākās izglītības un zinātnes ilgtspējīgu attīstību, gan Latvijas tautsaimniecības izaugsmi,» pasākuma atklāšanā teica RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis.

«Izcilas zināšanas, ikvienam absolventam paver plašas karjeras iespējas, savukārt, mums  uzņēmējiem  ir svarīgi, piesaistīt izcilākos savas jomas speciālistus, kuru sekmes, sabiedriskās un zinātniskās aktivitātes novērtētas jau studiju laikā, lai ienākot dinamiskā darba vidē neapstātos pie sasniegtā, bet radītu arvien  jaunus un inovatīvus risinājumus,» stāsta Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

RTU Zelta fonds izveidots, lai cildinātu izcilākos RTU absolventus, informētu sabiedrību par viņu sasniegumiem un veicinātu absolventu karjeras izaugsmi. Veidojot Zelta fonda izlasi, tiek ņemta vērā ne tikai absolventa vidējā atzīme, bet arī studiju laikā veiktās sabiedriskās aktivitātes, panākumi zinātnē un sportā. Kandidātus iekļaušanai RTU Zelta fondā izvirza studiju programmu direktori sadarbībā ar RTU Karjeras centru.  

Absolventu zelta izlase ik semestri publicē RTU mājaslapā, kā arī īpašā RTU Zelta fonda informatīvajā izdevumā, kuru saņems RTU Karjeras centra sadarbības uzņēmumi.

Projekta lieldraugi ir AS «Latvenergo». Draugi – AS «Olainfarm» un SIA «Lattelecom».

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

18. septembris, 2015 plkst. 0:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi