Paziņoti RTU Zelta fondā iekļauto RTU izcilāko absolventu vārdi

15. septembris, 2015
.
.
.

Ceturtdien, 17. septembrī, Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) svinīgā ceremonijā tika paziņoti to 82 izcilāko absolventu vārdi, kas iekļauti RTU Zelta fonda izlasē. Kopumā šogad Zelta fonda izlasei tika izvirzīti 210 RTU absolventi.

«Iekļaušana RTU Zelta fondā man ir bijusi kā padarītā darba apjoma un kvalitātes apliecinājums un lieliska motivācija turpināt iesākto gan profesionālajā, gan akadēmiskajā jomā. Uzskatu, ka jebkuram apbalvojumam vai atzinībai nebūtu jākļūst par pašmērķi topošā absolventa dzīvē, tomēr jāatceras – tie kalpo kā lielisks rādītājs, ka esi uz pareizā ceļa,» saka RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes absolvents, AS «Sadales tīkls» viedo tīklu tehnoloģiju inženieris Artis Riepnieks.

RTU Zelta fonds izveidots, lai cildinātu izcilākos RTU absolventus, informētu sabiedrību par viņu sasniegumiem un veicinātu absolventu karjeras izaugsmi. Veidojot Zelta fonda izlasi, tiek ņemta vērā ne tikai absolventa vidējā atzīme, bet arī studiju laikā veiktās sabiedriskās aktivitātes, panākumi zinātnē un sportā. Kandidātus iekļaušanai RTU Zelta fondā izvirza studiju programmu direktori sadarbībā ar RTU Karjeras centru.  

«RTU Zelta fonda jauniešu padarītais ir «īsa pamācība dzīvošanā» mums visiem. Viņi ir izcili zinātnē, strādā, sporto un piedalās sabiedriskajās aktivitātēs. Šie RTU absolventi ir mūsu lielākā bagātība,» saka RTU Absolventu asociācijas izpilddirektore Anita Straujuma.

Absolventu zelta izlase ik semestri tiek publicēta RTU mājaslapā, kā arī īpašā RTU Zelta fonda informatīvajā izdevumā, kuru saņem RTU Karjeras centra sadarbības uzņēmumi.

Projekta lieldraugi ir AS «Latvenergo». Draugi – AS «Olainfarm» un SIA «Lattelecom».

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. septembris, 2015 plkst. 11:10

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi