Piesakies RTU pirmkursnieku nometnēm!

22. jūlijs, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) jaunie studenti ir aicināti pieteikties savu fakultāšu pirmkursnieku nometnēm. Šī ir leģendāra RTU tradīcija, kuras laikā topošie studenti var izmantot ekskluzīvu iespēju vēl pirms studiju sākuma uzzināt par studentu dzīvi RTU, iepazīt savus jaunos kursabiedrus un vecāko kursu studentus un izbaudīt īstu RTU studentu garu. 

Būvniecības fakultātes (BF) pirmkursnieku nometne «Ieskrien studijās!» notiks no 15. līdz 17. augustam. Pieteikties nometnei var šeit. Bet detalizētāku informāciju par nometni var atrast fakultātes studentu pašpārvaldes mājas lapā un Tviterī.

Inženierekonomikas un vadības fakultātes (IEVF) pirmkursnieku nometne «EKU zona» notiks no 20. līdz 21. augustam. Pieteikties nometnei var šeit. Bet detalizētāku informāciju par nometni var atrast fakultātes studentu pašpārvaldes mājas lapā un sociālajos tīklos: Tviterī un FaceBook.

Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes (MLĶF) un Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes (ETF) pirmkursnieku nometne «Ārpus uztveršanas zonas» notiks no 22. līdz 24. augustam. Pieteikties nometnei var šeit. Bet detalizētāku informāciju par nometni var atrast sociālajos tīklos: MLĶF Tvitera un FaceBook profilā, kā arī ETF Tvitera un FaceBook profilā.

Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes (EEF) un Transporta un mašīnbūves fakultātes (TMF) pirmkursnieku nometne «Sper gaisā!» notiks no 22. līdz 24. augustam. Pieteikties nometnei var šeit. Bet detalizētāku informāciju par nometni var atrast sociālajos tīklos: EEF Tvitera un FaceBook profilā, kā arī TMF Tvitera un FaceBook profilā.

Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes (DITF) pirmkursnieku nometne «Noraujies no ķēdes!» notiks no 22. lūdz 24. augustam. Pieteikties nometnei var šeit. Bet detalizētāku informāciju par nometni var atrast DITF studentu pašpārvaldes mājas lapā un sociālajos tīklos: Tviterī un FaceBook

Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes (ATF) pirmkursnieku nometne «Mums vajag arhitektus!» notiks no 23. līdz 24. augustam. Pieteikties nometnei var šeit. Bet detalizētāku informāciju par nometni var atrast sociālajos tīklos: Tviterī  un FaceBook

RTU Komunikācijas nodaļa 

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

22. jūlijs, 2014 plkst. 13:47

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi