Piesakies RTU studentu nometnei «Step by Step: how to be the best of the best»!

18. jūnijs, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs un studentu biedrība BEST-Riga (Board of European Students of Technology) meklē 45 motivējošākos RTU studentus, kuri domā radoši un nebaidās diskutēt vai pat – nekautrējas rast pareizo risinājumu viedokļu sadursmēs. Starp citu – angļu valodā. Ja saskati līdzību ar sevi, piesakies jau piektajai bezmaksas RTU studentu nometnei «Step by Step: how to be the best of the best», kura norisināsies no 17. līdz 20. jūlijam Kandavas novadā, tūrisma un atpūtas centrā «Plosti».

Dalībniekiem šajās četrās dienās būs iespēja apmeklēt personīgo prasmju treniņus, tikties ar pazīstamiem uzņēmējiem, kā arī iepazīties ar citiem RTU studentiem.

Nometnē ir paredzētas situācijas analīzes uzdevumi, kuros studenti saskarsies ar uzņēmumos ikdienā sastopamām situācijām un tās risinās. Tāpat neiztiks bez sporta un kultūras aktivitātēm. Nometnes darba valoda – angļu.

Pieteikšanās notiek līdz 30. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu. Plašāka informācija par iepriekšējām nometnēm «Step by Step: how to be the best of the best» atrodama mājaslapā.

Nometni atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, SIA «Atea Global Services» un «Manpower Latvia».

Jautājumus saistībā ar nometni var uzdot, rakstot uz e-pastu: .

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

18. jūnijs, 2014 plkst. 12:24

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi