Rīgas Biznesa skola aicina uzzināt par Bufalo Universitātes dubultā diploma programmu

12. jūnijs, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skolas (RBS) Atvērto durvju dienā skolēni un viņu vecāki varēs uzzināt par dubultā diploma iegūšanu bakalaura studiju programmā «Vadīšana starptautiskos uzņēmumos», kas izveidota sadarbībā ar Bufalo Universitāti (ASV) un Norvēģijas Biznesa skolu. Absolvējot studenti saņems diplomu no augstskolām, kas saņēmušas «The Association to Advance Collegiate Schools of Business» («AACSB») akreditāciju. Abas šīs RBS sadarbības augstskolas ir to 5% pasaules augstskolu vidū, kas ieguvušas šo prestižo akreditāciju.

Atvērto durvju diena notiks ceturtdien, 19. jūnijā, plkst. 16 RBS, Rīgā, Skolas ielā 11.Tajā būs iespēja satikt programmas direktoru, mācībspēkus un esošos studentus. Pasākumā varēs iepazīties ar mācību metodēm, uzzināt par RBS studentu dzīvi, kā arī satikt uzņemšanas komisijas pārstāvjus, lai uzzinātu visu par uzņemšanas noteikumiem un kritērijiem. Vairāk informācijas un reģistrēšanās: http://www.rbs.lv/lv/node/2137 .

Šī programma atbilst («AACSB») akreditācijai un ir saskaņota ar Bufalo Universitātes un Norvēģijas Biznesa skolas studiju plāniem. Dubulto diplomu pēc izvēles iespējams iegūt abās sadarbības augstskolās.Studentiem tiek piedāvāts trīs gadus studēt RBS un ceturto gadu pavadīt, studējot Bufalo Universitātē, vai pēc divu gadu studijām Rīgā doties studēt uz Norvēģijas Biznesa skolu.

Programma aptver organizācijas vadības galvenās jomas: finanses, ekonomiku, vadības metodes, likumdošanu un starpkultūru komunikāciju. Šīprogramma sniedz respektablu izglītību starptautiskajā uzņēmējdarbībā ar globālu ievirzi un zināšanas par to, kā veidot sociāli atbildīgu biznesu. Studijas notiek angļu valodā, to procesā tiek izmantotas radošas mācību metodes – situāciju analīze, grupu darbi un aktīva iesaistīšanās nodarbībās.

Šobrīd programmu apgūst studenti no Brazīlijas, Krievijas, Baltkrievijas, Vācijas, ASV, Zviedrijas, Tadžikistānas un Azerbaidžānas.Programmas studenti piedalās starptautiskos studiju un prakses projektos Ķīnā, ASV, Gruzijā, Krievijā, Maldīvijā un Puertoriko.  Studijas RBS dubultā diploma programmā ir unikāla iespēja saņemt pasaules augstākā līmeņa izglītību.

RBS ir biznesa vadības skola Latvijā, kas 23 darbības gada laikā ir veiksmīgi attīstījusies kopā ar spēcīgiem starptautiskiem sadarbības partneriem – Bufalo Universitāti (ASV), Otavas Universitāti (Kanāda) un kopš 2012. gada – arī ar Norvēģijas Biznesa skolu. Kopš 1991. gada RTU RBS absolvējuši vairāk nekā 1000 uzņēmēju, kuri ieņem vadošus amatus tādos uzņēmumos kā «Statoil», AS «Latvenergo», «AirBaltic», SIA «Lattelecom», AS «DNB banka», AS «Swedbank», AS «SEB banka», «Siemens», «MTG Group» u. c.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

12. jūnijs, 2014 plkst. 14:01

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi