RTU Absolventu asociācija aicina uz ikgadējo absolventu pulcēšanos

1. aprīlis, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Absolventu asociācija aizsāk jaunu tradīciju, pasludinot aprīļa pēdējo piektdienu par RTU Absolventu dienu. Šā gada Absolventu dienā, 24. aprīlī, notiks forums un vakarā – RTU un kādreizējā Rīgas Politehniskā institūta absolventu gadskārtējā balle.

Forums «Tīklošanas laikmets. Lietošanas pamācība» notiks no plkst. 10 līdz 14 RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē, Ķīpsalā, Āzenes ielā 12/1. Tajā RTU absolventi – dažādu jomu profesionāļi – dalīsies pieredzē par to, cik svarīga mūsdienās profesionālajā karjerā un pilsoniskās sabiedrības attīstībā ir «tīklošana» – aktīva iepazīšanās un kontaktu dibināšana, tā veicinot tālāku savstarpēju sadarbību. Kafijas paužu laikā dalībniekiem tiks doti praktiski uzdevumi un būs iespēja «tīklošanas» teoriju izmēģināt praksē.

Foruma diskusijā piedalīsies RTU absolventi: Katoļu baznīcas arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs, Latvijas skeletona treneris Dainis Dukurs, sociologs Arnis Kaktiņš, arhitekte Elīna Dobele, RTU Senāta priekšsēdētāja Elīna Gaile-Sarkane, Zaļo tehnoloģiju inkubatora vadītājs Oskars Priede un mūziķis Kārlis Kazāks. Diskusiju vadīs LTV žurnālists Gundars Rēders.

Reģistrēties forumam var līdz 20. aprīlim, aizpildot anketu: http://ej.uz/AAtiklosanasForums. Dalība – bez maksas.

Pēc foruma absolventus gaida svinīgs vakars un ikgadējā absolventu balle, kurā tiks pasludināta Absolventu diena, godināti RTU mecenāti un notiks šai dienai veltīts koncerts. Tajā uzstāsies RTU jauktais koris «Vivere», RTU studentu pūtēju orķestris «SPO» un Jānis Skutelis ar stand up comedy izrādi «Viens». Vakara saviesīgajā daļā muzicēs grupa «HENRIX». Svinīgais vakars un balle notiks Āzenes ielā 12/1, sākums – plkst. 20, ierašanās – no plkst. 19.30.

Ieeja vakarā – ar ielūgumiem. Tos par ziedojumiem var saņemt RTU Absolventu asociācijas birojā Kaļķu ielā 1, 428. telpā. Minimālais ziedojums līdz 20. aprīlim: 25 EUR – asociācijas biedriem, 35 EUR — citiem interesentiem; no 20. līdz 24. aprīlim un balles dienā: 30 EUR – asociācijas biedriem, 40 EUR – citiem interesentiem. Papildu informācija, zvanot pa tālruni 67089037 vai rakstot .

RTU Absolventu asociācija aprīļa pēdējo piektdienu ir pasludinājusi par RTU Absolventu dienu. Taču tās vēlme ir panākt, lai šī diena arī valstiski tiktu atzīta par visu Latvijas skolu un augstskolu Absolventu dienu. Tāpēc RTU Absolventu asociācija vērsusies Saeimā ar  ierosinājumu katra aprīļa pēdējo piektdienu noteikt par atzīmējamu dienu — Absolventu dienu.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

1. aprīlis, 2015 plkst. 10:53

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi