RTU aicina apmeklēt MBA programmas «Inovācijas un uzņēmējdarbība» Atvērto durvju dienu

17. maijs, 2016
.
.
.

Trešdien, 25. maijā, no plkst. 17.30 līdz 19 Rīgā, Kaļķu ielā 1 403. auditorijā notiks Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) MBA (Master of Business Administration) programmas «Inovācijas un uzņēmējdarbība» Atvērto durvju diena. Tās laikā topošie studenti varēs uzzināt informāciju par programmas saturu, studiju procesu un vidi.

Atvērto durvju dienas sauklis šogad ir «Izaicini sevi! Atver!», un tajā topošajiem studentiem būs iespēja gan klausīties, gan līdzdarboties. Pasākuma pirmajā daļā plānota teorētiska ievadlekcija un radošais uzdevums sadarbībā ar programmas absolventiem un mācībspēkiem Māri Milleru un Inesi Suiju-Markovu. Vēlāk plānota apaļā galda saruna gan ar studentiem, gan absolventiem, lai rastu atbildi uz jautājumu, kā studijas izmainījušas ikdienu. Pasākuma noslēgumā programmas direktors Modris Ozoliņš izklāstīs programmas specifiku un atbildēs uz jautājumiem.

«Šobrīd varam lepoties, ka programma ir kļuvusi atpazīstama Latvijas izglītības tirgū, jo 12 gadu laikā tai ir vairāk nekā 400 absolventu, kuri pēc absolvēšanas veido savus uzņēmumus, veiksmīgi attīstot karjeru gan privātajā, gan arī valsts sektorā,» saka M. Ozoliņš.

RTU sadarbībā ar Buskerudas universitātes koledžu (Norvēģija) maģistra profesionālo studiju programmu uzsāka 2003. gada rudenī. Tās mērķauditorija ir profesionāļi ar darba pieredzi vadītāja, projektu vadītāja, menedžera un citos amatos individuālajā uzņēmējdarbībā vai valsts iestādēs.

Studiju programmas mērķis ir nodrošināt mūsdienu mainīgā tirgus vajadzībām atbilstošu izglītību uzņēmējdarbības vadībā, kuru realizē augsti kvalificēti profesionāļi no Latvijas un Norvēģijas biznesa vides.Studiju noslēgumā tiek rakstīts un aizstāvēts maģistra darbs, kas ir vienlaikus teorētisks un arī praktisks pētījums uzņēmuma biznesa problēmu risināšanai.

Maģistra profesionālo studiju programma «Inovācijas un uzņēmējdarbība» ir akreditēta Latvijas Izglītības un zinātnes ministrijā. Absolvējot šo studiju programmu, studenti saņem ne tikai RTU profesionālā maģistra grāda diplomu un kvalifikāciju, bet arī Norvēģijas partneraugstskolas izdotu sertifikātu.

Plašāka informācija

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

17. maijs, 2016 plkst. 13:12

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi