RTU aicina skolēnus pieteikties sagatavošanas kursiem matemātikā un fizikā

15. decembris, 2015
.
.
.

Rūpējoties par inženiertehnisko zinātņu attīstību Latvijā, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) skolēniem piedāvā apmeklēt sagatavošanas kursus matemātikā un fizikā, tā palīdzot veiksmīgi sagatavoties centralizētajiem eksāmeniem. Pieteikšanās kursiem – līdz 15. janvārim. Kursu sākums – februārī.

Vidusskolēniem RTU  piedāvā  gan matemātikas, gan fizikas sagatavošanas kursus. Tajos tiks atkārtotas un papildinātas attiecīgā mācību priekšmeta vidusskolas vielas zināšanas. Skolēnu izpratne par tematiem tiks pārbaudīta dažādos testos un uzdevumos. Kursos īpaša uzmanība tiks pievērsta iepriekšējo gadu centralizēto eksāmenu jautājumu un uzdevumu apguvei. Matemātikas kursos lielāka uzmanība tiks veltīta algebras uzdevumiem, jo eksāmenā algebras un ģeometrijas tematu īpatsvara attiecība ir 3:2. Ir iespēja pieteikties gan kursiem darbadienu vakaros (trešdienās vai ceturtdienās), gan sestdienu rītos. Kursi notiks reizi nedēļā un ilgs četrus mēnešus.

9. klases skolēniem RTU piedāvā matemātikas kursus, lai palīdzētu sagatavoties valsts pārbaudes darbiem un iestājpārbaudījumiem ģimnāzijās. Nodarbībās tiks atkārtotas un papildinātas zināšanas pamatskolas kursa apjomā, vielas apguvei izmantojot iepriekšējo gadu matemātikas eksāmenu uzdevumus. Kursi notiksreizi nedēļā ceturtdienu vakaros vai sestdienu rītos un ilgs četrus mēnešus.

Vairāk par kursu maksu, norises laiku un vietu var uzzināt RTU mājaslapā. Pieteikties kursiem var, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu.Vairāk informācijas – jautājot RTU Sagatavošanas kursu nodaļas vadītājai Loretai Juškaitei pa tālr. 67089309 vai rakstot uz e-pastu  .

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. decembris, 2015 plkst. 9:51

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi