RTU aicina studentus doties ekskursijā uz RTU laboratorijām

8. marts, 2016
.
.
.

Lai rosinātu Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentus veikt starpdisciplinārus pētījumus un iepazīstinātu ar fakultāšu pētījumu virzieniem, RTU Studentu parlamenta (SP) Zinātnes nodaļa aicina studentus un citus interesentus apmeklēt un iepazīties ar vairāku RTU fakultāšu laboratorijām. Ekskursijas laboratorijās notiks no 14. līdz 18. martam.

«Ekskursiju mērķis ir veicināt starpinstitūtu un starpfakultāšu sadarbību arī starp studentiem. Panākt to vēlamies, iepazīstinot studentus ar visu fakultāšu laboratorijām,» stāsta RTU SP Zinātnes nodaļas vadītāja Anda Barkāne. Viņa informē, ka ekskursiju apmeklētāji varēs uzzināt gan vispārīgu informāciju par fakultāšu pētījumu virzieniem, gan detalizētāku informāciju par laboratoriju aprīkojumu, funkcijām, kapacitāti un konkrētiem laboratorijās veiktajiem pētījumiem.

14. martā plkst. 11.30 studenti aicināti apmeklēt Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes laboratorijas (Paula Valdena ielā 3/7). Savukārt plkst. 12 – Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes laboratorijas (Āzenes ielā 12). 

15. martā plkst. 10 laboratoriju durvis vērs Būvniecības inženierzinātņu fakultāte (Ķīpsalas ielā 6B/6A), savukārt plkst. 15 – Enerģētikas un elektrotehnikas fakultāte (Āzenes ielā 12/1).

16. martā plkst. 11.30 studenti aicināti apmeklēt Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes laboratorijas (Daugavgrīvas ielā 2), bet plkst. 15 studentus laboratorijās gaidīs Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultāte (MTAF – Ezermalas ielā 6k). Savukārt 17. martā plkst. 10 būs aplūkojamas tās MTAF laboratorijas, kas atrodas 2015. gada nogalē atklātajā Laboratoriju mājā (Paula Valdena ielā 1).

Pieteikties ekskursijai interesenti var, aizpildot pieteikuma veidlapu.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

8. marts, 2016 plkst. 15:45

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi