RTU aicina uz konkursa «ResearchSlam» ieskaņas pasākumu

25. februāris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Doktorantūras skola aicina topošos konkursa «ResearchSlam» dalībniekus un interesentus uz ieskaņas pasākumu, lai noklausītos iepriekšējo gadu laureātu pieredzes stāstus un uzzinātu, kā attīstījies viņu pētniecības darbs.

Gatavojoties 2015. gada konkursa «ResearchSlam» atlasei, organizatori aicina potenciālos un topošos konkursantus, studentus, skolēnus un citus interesentus uz ieskaņas pasākumu – iepriekšējo gadu konkursa dalībnieku stāstu vakaru. Viņi ne tikai stāstīs par savu pieredzi konkursā «ResearchSlam» un zinātniskās darbības attīstību, bet arī atbildēs uz klausītāju jautājumiem.

«Dalībnieku degsme un uzstāšanās kvalitāte ir būtiska, tāpēc šogad izlēmām, ka ļausim viņiem ielūkoties potenciālās atlases norisē, telpās un skatītājos, kuri vērtēs viņu sniegumu jau pēc pāris nedēļām. Mēs iedrošinām konkursantus nebaidīties no nezināmā un aprunāties ar konkursa laureātiem, kuri ne tikai spēj ar savu stāstu aizraut apkārtējos, bet arī sniegt vērtīgus padomus par to, kā veiksmīgāk sagatavoties konkursam, uzstāties un atbildēt uz žūrijas jautājumiem,» stāsta projekta vadītāja Zane Skreija.

Stāstu vakars notiks ceturtdien, 5. martā, plkst. 19 mūzikas restorānā «Pacho Music Cafe», Rīgā, Mārstaļu ielā 16. 

Konkursu «ResearchSlam» organizē RTU Doktorantūras skola, un šogad tas notiks jau ceturto reizi. Konkursa galvenā ideja ir dot dalībniekiem iespēju 10 minūšu laikā skatītājiem pastāstīt par savu pētījumu pēc iespējas vienkāršāk, saprotamāk un radošāk. Konkursa balvu fonds ir 4500 EUR.

Vairāk informācijas par pieteikšanos un nolikums – konkursa mājaslapā: www.researchslam.lv. Konkursa gaitai iespējams sekot līdzi Facebook profilā: www.facebook.com/researchslam

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. februāris, 2015 plkst. 10:41

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi