RTU aicina vidusskolēnus sekot inženierzinātņu studentiem

22. februāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) līdz 6. martam aicina vidusskolēnus pieteikties dalībai projektā «Seko studentam», kas sniedz iespēju vidusskolēniem pavadīt dienu kopā ar RTU studentiem un iepazīt studiju dzīvi. Projekts norisināsies skolēnu pavasara brīvlaikā no 14. līdz 18. martam.

Projekta laikā vidusskolēni varēs izvēlēties interesējošo RTU fakultāti un studiju programmu un sekot kāda studenta gaitām lekcijās, laboratorijas darbos, semināros, praktiskajās nodarbībās un bibliotēkā. Piedaloties projektā, skolēni varēs iepazīties arī ar plašajām ārpusstudiju aktivitātēm — sporta komandām, kultūras kolektīviem, RTU Studentu parlamentu, kā arī apskatīties RTU dienesta viesnīcas.

Dāvis Kūma, kurš patlaban mācās Rīgas Valsts tehnikumā, «Seko studentam» projektā pērn piedalījās jau trešo reizi. «Projekts deva lielisku iespēju iepazīties ar RTU laboratorijām un gūt plašāku iespaidu par RTU. Iemēģināju roku elektriskās shēmas lodēšanā «Latvenergo» radošajā laboratorijā un biju arī RTU Robotikas klubā, kura dalībnieki pamudināja iepazīties arī ar RTU Dizaina fabrikas sniegtajām iespējām. Arī pēc projekta turpinu darboties un attīstīt savas iemaņas gan radošajā laboratorijā, gan Dizaina fabrikā, kur ar 3D printera palīdzību izgatavoju dažādas detaļas. Domāju, ka skolēniem, kuri izvēlas iesaistīties šajā projektā, atnākot studēt uz RTU, vairs nav jautājumu, kādas priekšrocības RTU piedāvā saviem studentiem. Tā ir iespēja pārliecināties, ka RTU ir progresīva vieta studijām,» pauž D. Kūma.

Dalībai projektā «Seko studentam» skolēni var pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu: https://goo.gl/d5tiOO. Vairāk par projektu iespējams uzzināt mājaslapā http://sekostudentam.rtu.lv/.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

22. februāris, 2016 plkst. 14:04

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi