RTU BF absolventi apbalvoti par vislabāk izstrādātajiem bakalaura un maģistra darbiem

15. novembris, 2013
.
.
.

15.11.2013.{RTUSOCICONS}

Atzinības rakstu, apbalvojumu un VZD izdoto grāmatu «Kadastrs» kategorijā «Labākais bakalaura darbs» saņēma RTU BF absolvents Oļegs Loginovs par darbu «Kartogrāfiskā materiāla pamatnes zemes ierīcībā». Pētniecības darbā veikta dziļa un kvalitatīva pētījuma analīze, sagatavoti secinājumi un izvirzītas tēzes kartogrāfisko materiālu pamatņu izmantošanas pielietojamībai zemes ierīcības projektosun to izstrādei.

Kategorijā «Labākais maģistra darbs» apbalvojumu saņēma RTU BF absolvente Māra Mūrniece par darbu «LIDAR datu izmantošanakadastrālajā uzmērīšanā». Konkursa žūrija novērtējusi šā pētījuma novitāti, veiktās analīzes kvalitāti, kā arī analītisko pārskatu par nozares attīstību.

Konkursa vērtēšanas komisijas priekšsēdētājs, VZD Nekustamā īpašuma formēšanas departamenta direktors Aldis Rausis atzīst:«Ņemot vērā, ka šāds konkurss norisinājās pirmo reizi, varam būt iepriecināti par atsaucību, kā arī par daudzu iesūtīto pētniecības darbukvalitāti.»  Viņš arī norāda, ka šāds konkurss tiks rīkots arī turpmāk,lai veicinātu sadarbību ar augstskolām, sekmētu studiju procesa kvalitātes paaugstināšanu un studentu zinātnisko un praktisko izaugsmi.

Konkursamtika iesniegti 24 studiju noslēguma darbi no RTU, Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Latvijas Universitātes un Rēzeknes Augstskolas. No tiem deviņi bija diplomdarbi, deviņi bakalaura darbi un seši – maģistra darbi.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. novembris, 2013 plkst. 13:46

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi