RTU Daugavpils filiālē notiks Atvērto durvju diena

24. aprīlis, 2014
.
.
.

26. aprīlī plkst. 12 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Daugavpils filiālē Daugavpilī, Smilšu ielā 90, 219. auditorijā, notiks Atvērto durvju diena.

Interesenti varēs iepazīties ar studiju vidi — apmeklēt auditorijas un laboratorijas, kā arī uzzināt par filiālē piedāvātajām studiju programmām, iestāšanās noteikumiem un stipendijām.

RTU Daugavpils filiālē iespējams apgūt 14 studiju programmas dienas nodaļā un 8 studiju programmas neklātienes nodaļā. Kopumā filiālē ir pārstāvēti septiņi inženierzinātņu studiju virzieni: enerģētika, datorzinātne, mehānika, siltumtehnika, mehatronika, transportzinātne un būvniecība.

«Visas RTU Daugavpils filiāles programmas ir pieprasītas darba tirgū. Toapliecina ievērojams mūsu filiāles absolventu skaits, kas strādā vadošajos Daugavpils uzņēmumos,» saka RTU Daugavpils filiāles direktora vietnieks Ivans Griņevičs.

Šogad uzņemšanai bakalaura un koledžas līmeņa studijās RTU ir atvēlēts vairāk nekā 2000 budžeta vietu, un tas ir vairāk nekā jebkurai citai Latvijas augstskolai. No tām Daugavpils filiālei piešķirtas 122 budžeta vietas. Reģionos inženierzinātnes iespējams apgūt arī citās RTU filiālesLiepājā, Ventspilī un Cēsīs.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. aprīlis, 2014 plkst. 12:03

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi