RTU doktoranta raksts apbalvots Starptautiskajā automatizācijas un modernās ražošanas simpozijā

15. decembris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Transporta un mašīnzinību fakultātes (RTU TMF) doktoranta Andra Logina  izstrādātais raksts atzīts par vienu no 10 labākajiem starptautiskās doktorantūras skolas dalībnieku darbiem 25. Starptautiskajā automatizācijas un modernās ražošanas simpozijā (25th DAAAM International Symposium on Intelligent Manufacturing and Automation).

A. Logins darbu «Augstu apgriezienu frēzēšanas ietekme uz 3D virsmas raupjuma parametriem» («The Influence of High-Speed Milling Strategies on 3D Surface Roughness Parameters») izstrādājis sadarbībā ar RTU TMF profesoru Tomu Torimu.

Dalība simpozijā bija viena no 3. Starptautiskās DAAAM doktorantu skolas (DAAAM international 3rd Doctoral School) organizētajiem pasākumiem, kurā līdz ar 25 citiem dalībniekiem A. Logins piedalījās no 23. līdz 30. novembrim Vīnē, Austrijā.

Papildus simpozijam A. Logins piedalījās arī doktorantūras skolas rīkotajās lekcijās un nodarbībās, kā arī apmeklēja pneimatikas elementu ražotājuzņēmumu «FESTO», kurā doktorantiem bija iespēja praktiski darboties ar jaunākās paaudzes pneimatiska manipulatora prototipu. Tas paver jaunas iespējas pneimatisko elementu pielietošanai automatizētajā ražošanā, samazinot augstas precizitātes manipulatoru izgatavošanas izmaksas.

Starptautiskā DAAAM doktorantu skola tiek organizēta jau 3. reizi ar mērķi sniegt jaunajiem inženieriem padziļinātas zināšanas un papildu kompetences, jo tikai augsta līmeņa inženieri ar dziļu izpratni un radošumu var nākotnē attīstīt arvien sarežģītākas tehnoloģijas.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. decembris, 2014 plkst. 0:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi