RTU Doktorantūras skola aicina uz semināriem decembrī

27. novembris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Doktorantūras skola decembrī aicina interesentus uz praktiskajiem semināriem par «Mendeley» programmatūras izmantošanu zinātniskajā darbā.

Lai sniegtu iespēju doktorantiem un citiem interesentiem apgūt jaunas un noderīgas prasmes promocijas darba un zinātnisko rakstu izstrādē, RTU Doktorantūras skola gada izskaņā piedāvā apmeklēt divus seminārus:

  • Decembra pirmajā un otrajā nedēļā interesenti aicināti uz praktiskajiem semināriem «Programmatūras «Mendeley» izmantošana zinātniskajā darbā». «Mendeley» ir bezmaksas rīks personīgās bibliogrāfijas pārvaldīšanai un ievērojami atvieglo promocijas darba un zinātnisko rakstu gatavošanas procesu. Ņemot vērā semināra popularitāti iepriekšējos gados, tas tiek organizēts 2 grupās – pirmajai grupai, kuras nodarbības ir plānotas 1. un 3. decembrī, šo semināru ir iespēja apgūt latviešu valodā, bet otrajai grupai, kuras nodarbības ir plānotas 8. un 10. decembrī, – angļu valodā. Seminārs sastāv no divām saistītām nodarbībām – teorētiskās un praktiskās, kas ļaus visiem dalībniekiem pilnībā apgūt «Mendeley» programmatūras lietošanu. Seminārus vadīs Andrejs Šiškins - RTU doktorants un pētnieks, kuram ir plaša pieredze darbā ar «Mendeley». Semināram var pieteikties šeit.
  • 9. decembrī interesenti tiek aicināti uz semināru «Promocijas darba struktūra», kur RTU Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes dekāns profesors Jurģis Poriņš stāstīs par promocijas darba struktūras elementiem un to saturu. Semināram var pieteikties šeit.

Vairāk informācijas par semināriem un citām Doktorantūras skolas aktivitātēm ir iespējams iegūt, rakstot uz doktorantū un zvanot 67089870 vai 67089040. Papildu informācija ir arī atrodama Doktorantūras skolas publiskajā priekšmetā portālā Ortus.lv, un ar aktuālo semināru plāna versiju var iepazīties RTU mājas lapas sadaļā Doktorantūras skola.

RTU Doktorantūras skola

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. novembris, 2015 plkst. 9:53

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi