RTU IEVF students saņēmis Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda stipendiju

5. jūnijs, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātes (RTU IEVF) maģistra studiju programmas «Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana» students Rihards Ģederts saņēmis Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda (Baltic-American Freedom Foundation – BAFF) stipendiju. Tā viņam sniegs iespēju paplašināt zināšanas kādā no ASV uzņēmumiem.

Stipendija tiek piešķirta saistībā ar BAFF Profesionālās prakses programmu, kas sniedz iespēju augstskolu studentiem un absolventiem doties uz ASV un praktizēties Amerikas vadošajos uzņēmumos. Programmas dalībnieki saņem stipendiju līdz 30 000 ASV dolāru gadā, kas paredzēta sadzīves, transporta un veselības aprosināšanas izdevumu segšanai.

BAFF misija ir stiprināt saites starp ASV un Latviju, Lietuvu un Igauniju, īstenojot izglītības un apmaiņas programmas, kas vērstas uz ekonomisko izaugsmi un demokrātisko procesu attīstību. Fonda mērķis ir ievērojami attīstīt saites starp ASV un Baltijas valstīm. Tādēļ fonds piedāvā dažādas stipendiju un atbalsta programmas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. jūnijs, 2015 plkst. 13:22

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi