RTU IT studenti aicināti piedalīties uzņēmuma «Galeo Consulting» inženieru dienā

7. novembris, 2014
.
.
.

Eiropas tehnisko universitāšu studentu apvienība BEST Riga (Board of European Students of Technology) aicina RTU informācijas tehnoloģijas (IT) studentus piedalīties Inženieru dienā, kas notiks sadarbībā ar programmu izstrādes, ieviešanas un konsultāciju uzņēmumu «Galeo Consulting». Tā būs iespēja studentiem radošā veidā pierādīt savas profesionālās kompetences IT nozarē.

Pasākums notiks ceturtdien, 13. novembrī, plkst. 14.30 RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē, Rīgā, Meža ielā 1/3, 105. telpā. Pieteikties var līdz 11. novembrim, nosūtot savu CV uz e-pastu u.lv.

Sacensību dalībniekiem būs jārisina dažādas sarežģītības pakāpes uzdevumi IT jomā, tādēļ, lai pārbaudītu savas zināšanas par mājaslapu uzbūvi (HTML, CSS un JS, MySQL), pieteikties aicināti gan pirmā, gan pēdējo kursu studenti.

Dalībniekiem būs iespēja sacensties dažāda veida drošības caurumu meklēšanā un drošības pārbaužu apiešanā, cenšoties iegūt arvien plašāku pieeju mājaslapām.  Studentiem, kuri sacensībās sevi būs pierādījuši vislabāk un viņu prasmes atbildīs uzņēmuma «Galeo Consulting» prasībām, paveras iespējas uzņēmumā iegūt prakses vai darba vietu.

Sacensības organizē BEST Riga, kas īstenojot un pilnveidojot savus projektus, rūpējas par jauniešu interešu izglītības iespējām, iesaisti izglītības procesos, kā arī karjeras atbalstu.

Sīkāka informācija par pasākumu pieejama, rakstot uz e-pastu u.lv vai apmeklējot pasākuma mājaslapu http://best.rtu.lv/.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

7. novembris, 2014 plkst. 0:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi