RTU Karjeras centrs piedāvā filmu «Zaļais pipars 4»

9. decembris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs aicina noskatīties jau ceturto izglītojošo filmu par karjeras veidošanu «Zaļais pipars», kurā jaunieši no sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem varēs uzzināt vērtīgus padomus veiksmīgas karjeras veidošanai.

Vai prakse arī ir darbs? Kā uzvedība sociālajos tīklos ietekmē izredzes iegūt sapņu darbu? Vai ir vērts strādāt paralēli studijām? Šie ir tikai daži jautājumi, ko filmas veidotāji – RTU Karjeras centrs – uzdeva filmas «Zaļais pipars» varoņiem – pavāram Mārtiņam Sirmajam, komiķim un Karaliskā improvizācijas teātra vadītājam Jānim Skutelim, AS «Latvenergo» ražošanas direktoram un valdes loceklim Mārim Kuņickim, SIA «Talentor Latvia» partnerei, personīgās izaugsmes trenerei Agatai Ančai, SIA «Talentor Latvia» partnerei un vecākajai konsultantei Gunitai Smirnovai, SIA «Inspired Digital» dibinātājam un vadītājam Artūram Mednim.

Viņi filmā dalās pieredzē, kādi faktori ir bijuši izšķiroši veiksmīgas karjeras veidošanā un kas palīdz sekmīgi darboties profesionālajā vidē, kā arī aicināja atrast katram savus iedvesmas avotus un sekot savam sapnim.

Šā gada filma būs interesanta gan tiem studentiem un jauniešiem, kuri ir jau uzsākuši savas profesionālās gaitas, gan arī tiem, kuri vēl tikai meklē savu pirmo prakses vai darba vietu.

Ceturtā «Zaļā pipara» daļa ir ar subtitriem angļu valodā, lai to varētu skatīties arī RTU ārzemju studenti.

«Zaļo piparu» demonstrē Latvijas skolās un augstākās izglītības iestādēs, kā arī filma skatāma tīmeklī.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

9. decembris, 2015 plkst. 16:40

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi