RTU konkursa «ResearchSlam 2014» pirmā kārtā noslēgusies

21. marts, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) izsludinātajam konkursam «ResearchSlam 2014» kopā tika saņemti 72 pieteikumi – 32 maģistrantu un 40 doktorantu, kas pārstāvēja 12 Latvijas augstskolas. 

Žūrijā darbojās iepriekšējā gadakonkursa «ResearchSlam 2013»laureāti, pārstāvji no Latvija Jauno zinātnieku apvienības, Latvijas Studentuapvienības un RTU Doktorantūras skolas. Visi darbi tika vērtēti anonīmi,neatklājot ne pieteicēja vārdu, ne augstskolu, pēc šādiem kritērijiem:pieteikuma saprotamība, oriģinalitāte un zinātniskā ievirze. 

Dalībniekiem, atbilstošinolikumam, pieteikumus bija iespējams iesniegt vienā no trīs kategorijām.Otrajā kategorijā tika saņemts nepilnīgs pieteikumu skaits, tāpēc žūrija vienojāspar I un II kategorijas apvienošanu. 

Nākamajā atlases kārtā iekļuvušoprezentāciju pieteikumi 

Lai iekļūtu fināla sacensībās, pusi no konkursanta prezentācijas vērtējuma dosskatītāju balsojums, kas tiks mērīts aplausu skaļumā, uzņemot decibelu rādītājus,savukārt otru pusi veidos žūrijas komisijas vērtējums. Uz atlases kārtāmaicinām ikvienu interesentu atbalstīt maģistrantus un doktorantus klātienē.

Sīkākainformācija pieejama, zvanot RTU Doktorantūras skolas vadītājai Zanei Skreijaipa tālr. 67089870 vai rakstot e-pastu uz . 

 RTUDoktorantūras skola

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

21. marts, 2014 plkst. 15:29

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi