RTU Kultūras centrs aicina uz piekto pavasara talku «Iestādīsim dziesmu Likteņdārzā»

21. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Kultūras centrs aicina universitātes studentus, mācībspēkus un darbiniekus piedalīties jau piektajā RTU rīkotajā pavasara talkā «Iestādīsim dziesmu Likteņdārzā», kas notiks 7. maijā plkst. 11 Likteņdārzā Koknesē. Talciniekus dziesmoti atbalstīs RTU māksliniecisko kolektīvu dalībnieki.

Tāpat kā citus gadus, arī šogad talkas laikā Likteņdārzā paredzēts iestādīt kokus, tā sniedzot savu artavu Latvijas simtgades dāvanas sagatavošanā 2018. gadā. «Tie, kuri līdz šim piedalījušies darbos un fakultāšu koku stādīšanā, aicināti braukt un aplūkot, cik lieli viņu kociņi – ozoli, ceriņi, ābelītes – ir izauguši, un piedalīties sakopšanas darbos. Savukārt tiem, kuri vēl nav klātienē redzējuši šo unikālo dāvanu Latvijai simtgadē, ir iespēja piedalīties tās tapšanā!» informē RTU Kultūras centra vadītāja Asja Visocka.

Likteņdārzā jau aug RTU 150. jubilejas gadā rektora Leonīda Ribicka iestādītais ozols, Kultūras centra māksliniecisko kolektīvu, Sporta kluba, Studentu parlamenta stādītie ceriņi, Zinātniskās bibliotēkas ābele, Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes, Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes, Būvniecības inženierzinātņu fakultātes, Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes, kā arī Inženierekonomikas un vadības fakultātes jubilejām veltītie ozoli un Kultūras centra Dziesmu un Deju svētkiem veltītā liepa.

Nokļūšanai Likteņdārzā tiks organizēts kopējs autobuss. Izbraukšana no Kaļķu ielas 1 – plkst. 9,  atgriešanās Rīgā – ap plkst. 17.  Pieteikšanās – fakultāšu dekanātos vai, rakstot e-pastu uz .

Fakultātēm un struktūrvienībām lūgums līdz 29. aprīlim informēt, cik talcinieku ieradīsies ar savu transportu un cik plāno izmantot rezervēto autobusu. Talkas noslēgumā visiem dalībniekiem – garda zupa.

Pasākumu organizē RTU Kultūras centrs, tālrunis sīkākai informācijai – 67089477.

Likteņdārza tapšanu var atbalstīt ar:

Esam vienoti! Plašāka informācija: liktendarzs.lv.  Foto ieskats no 2012., 2013., 2014., 2015. gada pasākumiem.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

21. aprīlis, 2016 plkst. 13:49

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi