RTU Liepājas filiāle aicina apmeklēt RTU stendu izstādē «Ražots Liepājā»

26. februāris, 2015
.
.
.

Lai popularizētu inženierzinātņu studiju iespējas, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Liepājas filiāle 6.–7. martā piedalīsies izstādē «Ražots Liepājā» Liepājas Olimpiskajā centrā, informējot studētgribētājus par studiju iespējām RTU. Ieeja izstādē – bez maksas.

RTULiepājas filiāles stendā interesenti varēs satikt RTU mācībspēkus un studentus, kuri pastāstīs vairāk par studiju iespējām RTU Liepājas filiālē un tās piedāvātajām studiju programmām, iestāšanās noteikumiem un stipendijām. Studēt gribētāji varēs uzzināt vairāk par studiju vidi, laboratorijām, bibliotēku un studentu viesnīcu.

«Šajā izstādē piedalāmies, jo uzskatām, ka ir būtiski akcentēt arī inženierzinātņu studiju vērtību un izstādes apmeklētājiem vēlamies parādīt, cik aizraujošas un lietderīgas spēj būt inženierzinātņu studijas – tās ir viens no progresīvākajiem ceļiem uz cilvēka dzīves kvalitāti un Latvijastautsaimniecības attīstību,» saka RTU Liepājas filiāles direktors Voldemārs Kārkliņš.

Par to, cik inženierzinātnes ir daudzveidīgas un interesantas, ikviens varēs pārliecināties arī dažādās RTU Liepājas filiāles sarūpētajās aktivitātēs – gan vērojot industriālā robota paraugdemonstrējumus, gan piedaloties fizikas eksperimentos. Piemēram, optikas eksperimentu darbnīcā būs pieejams optiskais pirometrs, lāzeri un difrakcijas režģis, savukārt elektromagnētisma eksperimentu darbnīcā varēs pētīt magnētiskos laukus, piemēram, spoles magnētisko lauku.

RTULiepājas filiālē iespējams apgūt 16 studiju programmas – trīs pirmā līmeņa profesionālo studiju programmas, 10 bakalaura profesionālo studiju programmas un trīs bakalaura akadēmisko studiju programmas. Kopumā filiālē pārstāvēti šādi studiju virzieni: enerģētika, datorzinātne, mehānika, siltumtehnika, mehatronika, transportzinātne, ražošana un pārstrāde, būvniecība, kā arī uzņēmējdarbība.

Izstādes darba laiks: piektdien, 6. martā, no plkst. 10 līdz 19, savukārt sestdien, 7. martā, no plkst. 10 līdz 17.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. februāris, 2015 plkst. 14:38

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi