RTU Liepājas filiāle Atvērto durvju dienā informēs par inženierzinātņu studiju iespējām

30. marts, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Liepājas filiāle topošos studentus aicina uz Atvērto durvju dienu, kas notiks trešdien, 6. aprīlī, plkst. 16 Liedaga ielā 3, 15. auditorijā. Interesenti varēs uzzināt par studiju un karjeras iespējām, piedalīties dažādās inženiertehniskajās darbnīcās, kā arī uzzināt vairāk par jauno studiju programmu «Lietišķo datorsistēmu programmatūra».

Atvērto durvju dienā interesenti varēs iegūt detalizētu informāciju par filiālē piedāvātajām studiju programmām, iestāšanās noteikumiem, stipendijām, praksi, «Erasmus+» un karjeras iespējām pēc absolvēšanas, kā arī uzzināt vairāk par studiju vidi, laboratorijām, bibliotēku un studentu viesnīcu.

Ikviens varēs iesaistīties arī dažādās praktiskās inženiertehniskās aktivitātēs. Būs iespēja vērot un līdzdarboties  fizikas eksperimentos optikā un elektromagnētismā un skatīties industriālā robota darbības demonstrējumus. Interesenti varēs iepazītiesarī ar dažādām IT tehnoloģijām –  automatizēto projektēšanu un programmējamo loģisko kontrolieru programmēšanu un to praktisko pielietošanu, kā arī ar dažādu mehatronisko iekārtu darbību. Savukārt dizaina darbnīcā, izmantojot ātrās prototipēšanas iekārtas, savas idejasvarēs pārvērst reālos objektos.

2016. gada septembrī RTU Liepājas filiālē pirmoreiz tiks īstenota studiju programma «Lietišķo datorsistēmu programmatūra», kura piedāvās iegūt programmētāja kvalifikāciju. Kopumā RTU Liepājas filiālē iespējams apgūt 17 studiju programmas – četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas, trīs bakalaura akadēmiskās studiju programmas un 10 bakalaura profesionālās studiju programmas. Filiālē pārstāvēti šādi studiju virzieni: enerģētika, informācijas tehnoloģijas, mehānika, mehatronika, būvniecība, ražošana un pārstrāde, uzņēmējdarbība un apģērbu un tekstila tehnoloģijas.

Durvis uz inženierzinātnēm  otrdien, 5. aprīlī, plkst. 15vērs arī otra Kurzemes reģiona RTU filiāle, kas atrodas Ventspilī. RTU Ventspils filiāle interesentus gaidīs Kuldīgas ielā 55, Lielajā zālē. Informāciju par studijām RTU 9. aprīlī varēs iegūt arī Rīgā, kur Atvērto durvju diena notiks no plkst. 10 līdz 14 RTU Dizaina centrā, Āzenes ielā 18.Katra no deviņām RTU fakultātēm savu studiju programmu klāstu prezentēsatsevišķā informācijas stendā, kur sniegs arī individuālas konsultācijas.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

30. marts, 2016 plkst. 15:04

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi