RTU Liepājas un Ventspils filiāles atver durvis uz inženierzinātni

4. aprīlis, 2014
.
.
.

Topošie studenti, kuriem interesē inženierzinātnes, nākamajā nedēļas nogalē varēs iegūt detalizētu informāciju par studijām RTU Ventspils un Liepājas filiālēs. Izmantojot RTU izveidoto e-mācību kanālu internetā, 12. klases skolēni jau tagad var gatavoties centralizētajiem eksāmeniem.

Ventspils filiālē Atvērto durvju diena notiks piektdien, 11. aprīlī, plkst. 15 Kuldīgas ielā 55. Savukārt par studijām Liepājas filiālē varēsuzzināt Lielajā informācijas dienā, kas notiks sestdien, 12. aprīlī, plkst. 12 Vānes ielā 4, 305. telpā.

Interesenti varēs uzzināt par filiālēs piedāvātajām studiju programmām, iestāšanās noteikumiem un stipendijām. Studēt gribētājiem būs iespēja iepazīties arī ar studiju vidi, laboratorijām, bibliotēku, bet Liepājas filiālē – arī ar studentu viesnīcu.

Šogad uzņemšanai bakalaura un koledžas līmeņa studijās RTU ir atvēlētas 2150 budžeta vietas, un tas ir vairāk nekā jebkurai citai Latvijas augstskolai. Liepājas filiālei piešķirta 102 budžeta vietas, savukārt Ventspils filiālei – 34.

Informāciju par studijām RTU 12. aprīlī varēs iegūt arī Rīgā, kur Atvērto durvju diena notiks no plkst. 10 līdz 14 RTU Dizaina centrā, Āzenes ielā 18. Katra no astoņām RTU fakultātēm savu studiju programmu klāstu prezentēs atsevišķā informācijas stendā, kur sniegs arī individuālas konsultācijas.

Šajā pavasarī RTU, sekojot aktuālajām tendencēm tiešsaistes izglītībā, vidusskolēniem ir sagatavojusi arī īpašu e-mācību kanālu youtube.comvietnē. Tas paredzēts, lai skolēniem atvieglotu sagatavošanos inženierzinātņu studijām un centralizētajiem eksāmeniem. Patlaban kanālāir pieejami mācību video matemātikā, un jau norisinās darbs pie materiālu sagatavošanas arī ķīmijā un fizikā.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

4. aprīlis, 2014 plkst. 16:22

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi