RTU Maršrutētāju laboratorija saņēmusi SIA «Mikrotīkls» dāvinājumu

2. jūlijs, 2014
.
.
.

16. jūnijā Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes (RTU ETF) Maršrutētāju laboratorija saņēmusi datortīklu aprīkojuma ražotāja SIA «Mikrotīkls» dāvinājumu – jaunāko dažāda tipa maršrutētāju komplektu.

Šādi tiek paplašināta līdz šim veiksmīgā sadarbība starp RTU un uzņēmumu «Mikrotīkls» laboratorijas  aprīkojuma modernizācijā un studentu apmācībā.

Dāvinājumā saņemtos Routerboard maršrutētājus ETF maršrutētāju laboratorijā izmantos dažādu eksperimentu veikšanā disertāciju, maģistru un bakalauru darbos, kā arī  lai paplašinātu un pilnveidotu mācību procesā veicamos laboratorijas darbus.

RTU ETF Maršrutētāju laboratorijas pasniedzēji izsaka pateicību par SIA «Mikrotīkls» atbalstu.

SIA «Mikrotīkls» ir dibināts 1996. gadā un ir MikroTik RouterOS programmatūras un RouterBoard iekārtu ražotājs. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt plašam lietotāju lokam pieejamus, jaudīgus un ērti lietojamus datortīklu pārvaldes rīkus. Uzņēmuma klienti ir interneta pakalpojumu sniedzēji, uzņēmumi un individuāli lietotāji, kuriem jānodrošina datu plūsmu maršrutēšana, ugunsmūris, VPN un citas pārvaldes funkcijas dažādos vadu un bezvadu datortīklos.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

2. jūlijs, 2014 plkst. 9:33

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi