RTU Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātē notikusi Atvērto durvju diena

5. aprīlis, 2016
.
.
.

«Jāsaka tā, ka [Rīgas Tehniskās universitātes (RTU)] fakultātēs uzņemšana notiek diezgan vienmērīgi, un, lai arī ir neliels konkurss, budžeta vietu ir pietiekoši. Mums, Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātei, (MTAF) ir pāri par 300 budžeta vietām,» telefonintervijā Latvijas Radio (LR) sacīja RTU MTAF dekāns profesors Ēriks Geriņš.

Sestdien, 2. aprīlī, no plkst. 10 līdz 13 RTU MTAF notika Atvērto durvju diena, kurā interesenti varēja uzzināt informāciju par studiju programmām, apmeklēt MTAF institūtu laboratorijas, kā arī noskaidrot citus jautājumus par fakultāti un tās piedāvātajām iespējām studentiem.

Ē. Geriņš LR atklāja, ka viņa vadītās fakultātes studentu pulkam drīzumā varētu pievienoties plašs jauniešu pulks, jo, spriežot pēc Atvērto durvju dienā redzētā, interese par studijām MTAF ir liela – fakultāti apmeklēja un par studijām interesējās jaunieši no dažādiem Latvijas reģioniem – Ventspils, Kandavas, Rēzeknes, Liepājas, Smiltenes. Interesenti apskatīja MTAF un uzdeva ļoti daudz jautājumu par studijām tajā.

Atvērto durvju dienā paralēli vispārīgai informācijai par RTU MTAF studiju procesu tika piedāvāta iespēja arī apmeklēt fakultātes institūtu laboratorijas. Tajās interesenti varēja gūt ieskatu vidē, kurā studenti praktiski mācās strādāt ar dažāda veida mašīnbūves iekārtām.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. aprīlis, 2016 plkst. 10:25

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi