RTU notika pasaules līmeņa eksperta vieslekcija par inovācijām un uzņēmējdarbības attīstību Eiropā

25. marts, 2014
.
.
.

Pirmdien, 24. martā, Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) notika Stenfordas Universitātes (ASV) profesora Burton Lee publiskā lekcija «European Entrepreneurship, Innovation and Product Design: Lessons for Latvia from Silicon Valley, Finland, Ireland and Germany».

25.03.2014.
Iesaki    Ieteikt twitter.com Ieteikt ORTUS facebook.com
Skatīt galeriju Skatīt galeriju   

lekcija-burton_lee_2014-03-24_.jpgProfesors Burton Lee auditorijai stāstīja par savu pieredzi līdzdalībā dažādu jaunu biznesa projektu izveidē Eiropā un ASV, kā arī par universitāšu un biznesa inkubatoru iesaistīšanos un nozīmi šo uzņēmumu izveidē un attīstībā. Publiskā lekcija notika profesora Burton Lee vizītes laikā Latvijā, kuras mērķis ir konsultēt RTU un Latvijas Tehnoloģisko universitāšu un augstskolu konsorciju saistībā ar zinātnes sasniegumu sasaisti ar inovācijām un dalītos pieredzē tehnoloģiju jomā.

Profesors Burton Lee sniegs vairākas vieslekcijas, tiksies ar RTU Inovāciju un tehnoloģiju pārneses centra struktūrvienībam – Rīgas Biomateriālu inovāciju un attīstības centru, Latvijas Tehnoloģisko parku, kā arī RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes Tekstilmateriālu tehnoloģiju un dizaina institūtu. Apmeklēs RTU Studentu biznesa inkubatoru, RTU Robotikas klubu un RTU Biznesa Inovāciju departamentu.

Profesors Burton Lee ir tehnoloģiju, finanšu, inovāciju, uzņēmējdarbības un dizaina industrijas profesionālis ar vairāk nekā 15 gadu uzņēmējdarbības, augstākās un tehniskās vadības pieredzi vadošajās pētniecības universitātēs. Viņš ir darbojies lielākajās pasaules tehnoloģiju korporācijās un citās organizācijās. Profesors Burton Lee pasniedz lekcijas par Eiropas uzņēmējdarbību un inovācijām Stenfordas Universitātē, kā arī uzstājas ar publiskajām runām Eiropā, Dienvidamerikā, Vašingtonā un Silīcija ielejā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. marts, 2014 plkst. 13:08

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi