RTU notiks diskusija par ES transporta politiku

27. februāris, 2015
.
.
.

Aicinām Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentus, mācībspēkus un citus interesentus uz diskusiju par Eiropas Savienības (ES) transporta politiku. Par galvenajiem izaicinājumiem un uzdevumiem transporta nozares politikas jomā ES runās Eiropas Komisijas (EK) transporta komisāre Violeta Bulca un Latvijas Republikas satiksmes ministrs Anrijs Matīss.

Plānots, ka diskusijā piedalīsies Latvijas politikas veidotāji, kā arī nevalstisko organizāciju un lielāko nozares uzņēmumu pārstāvji. Pasākumu atklās RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis, tā moderators – telekanāla TV3 ziņu raidījumu vadītājs un žurnālists Edijs Bošs. Diskusijas darba valoda – angļu.

Diskusijas galvenie temati saistīti ar Eiropas investīciju plānu, pamatojoties uz veiktajām transporta sektora prognozēm; galvenajām transporta sektora prioritātēm un nepieciešamībām Baltijas reģionam; ES Kohēzijas politikas finansējumu transportam 2014 – 2020; apdraudējumiem transporta drošībā.

Pasākums notiks piektdien, 6. martā, no plkst. 9.30 līdz 10.45 RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē, Rīgā, Āzenes ielā 12/1, 115. auditorijā. Diskusiju rīko EK pārstāvniecība Latvijā sadarbībā ar RTU.

Pieteikšanās diskusijai un savu jautājumu iesūtīšana V. Bulcai un A. Matīsam notiek līdz trešdienai, 4. martam, rakstot uz e-pastu: ropa.eu vai zvanot uz tālr. 67085410.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. februāris, 2015 plkst. 11:54

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi