RTU paraksta sadarbības līgumu ar Gunadarma universitāti Indonēzijā

25. februāris, 2014
.
.
.

Pirmdien, 24. februārī, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis, tiekoties ar Gunadarmas universitātes (Gunadarma University (GU)) rektori Eko Sri Margianti, parakstīja līgumu par abu universitāšu sadarbību studentu un mācībspēku apmaiņā, kā arī ar pētniecību saistītās jomās.

GU 2014. gadā tika atzīta par vienu no labākajām privātajām augstskolām Indonēzijā, un šobrīd tajā ir 27 000 studentu. Galvenās GU darbības jomas ir saistītas ar informācijas un komunikāciju tehnoloģijas jomām, tāpēc arī rektore Eko Sri Margianti apmeklēja RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāti (DITF), norādot, ka šajā jomā varētu tikt uzsākti pirmie sadarbības soļi.

indoneziiesi.jpgVizītes laikā GU pārstāvji piedalījās arī Jūrmalā notiekošajās III starptautiskajās šaha sacensībās «Vladimira Petrova memoriāls 2014», kura organizēšanā piedalījās arī RTU DITF Sistēmu teorijas un projektēšanas katedras docents Egons Lavendelis. Līdzīgi kā RTU, arī GU šahs un bridžs ir atzītāko sporta veidu vidū.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. februāris, 2014 plkst. 16:30

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi