RTU pārstāvji apmeklēja potenciālās partneraugstskolas Islandē

19. februāris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Starptautiskās sadarbības departamenta pārstāvji viesojās divās Reikjavīkas (Islande) universitātēs, kuras varētu kļūt par RTU partneraugstskolām, īstenojot Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) finanšu instrumenta projektu.

Vizīte norisinājās no 12. līdz 14. februārim, un tās laikā RTU pārstāvji apmeklēja vienu no lielākajām Islandes privātajām augstskolām — Reikjavīkas Universitāti, kā arī Islandes Universitāti, kas ir viena no ietekmīgākajām valsts augstskolām. RTU Starptautiskās sadarbības departamenta pārstāvji tikās ar kolēģiem no abu augstskolu starptautiskās sadarbības departamentiem, kā arī apskatīja augstskolu pilsētiņas, iepazinās ar studiju, zinātnes un atpūtas telpām un pārrunāja sadarbības iespējas EEZ finanšu instrumenta projektā (projekta nr. EEA-S-PV/2013/025).

Projektu īstenojot, RTU studentiem, mācībspēkiem un administratīvajiem darbiniekiem būs iespēja iegūt stipendijas, lai piedalītos studentu un personāla apmaiņā. Paredzētais projekta darbības laiks ir viens gads, sākot no šā gada septembra.

Starptautiskās sadarbības departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

19. februāris, 2014 plkst. 16:17

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi