RTU pārstāvji iegūst LZA, SIA «ITERA Latvija», a/s «Latvijas Gāze» un RTU Attīstības fonda balvas

10. jūnijs, 2015
.
.
.

Otrdien, 9. jūnijā, trīs Rīgas Tehniskās universitātes pārstāvji – Sandra Treija, Jānis Bažbauers un Jurģis Zemītis – saņēma Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA), SIA «ITERA Latvija», a/s «Latvijas Gāze» un RTU Attīstības fonda balvas par izcilu veikumu un/vai mūža devumu vides, zemes un ģeogrāfijas, kā arī gāzes, siltumtehnikas un ar tām saistītājās ķīmijas tehnoloģijas nozarēs.

RTU Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes (APF) dekāna vietniece zinātniskajā darbā Sandra Treija ieguva LZA, SIA «ITERA Latvija» un RTU Attīstības fonda balvu par darbu kopu «Dzīvojamās vides kvalitāte lielmēroga dzīvojamo rajonu kontekstā» un ieguldījumu arhitektūras jauno speciālistu sagatavošanā.

LZA, a/s «Latvijas Gāze» un RTU Attīstības fonda balvu gāzes, siltumtehnikas un ar tām saistītās nozarēs saņēma RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes Enerģētikas institūta docents Jānis Bažbauers par mūža ieguldījumu enerģētikas nozares jauno speciālistu sagatavošanā. Balvu jaunajiem zinātniekiem saņēma RTU Būvniecības inženierzinātņu fakultātes Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas institūta doktorants Jurģis Zemītis par darbu «Telpu gaisa kvalitātes analīze un prognozēšanas metodoloģija».

Kopumā balvas saņēma septiņi zinātnieki un praktiķi.

Pilna publikācija lasāma LZA mājaslapā

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

10. jūnijs, 2015 plkst. 15:13

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi