RTU rektors Leonīds Ribickis pasaules izglītības līderu forumā prezentē RTU pieredzi

12. jūlijs, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektors Leonīds Ribickis 6. jūlijā piedalījās Ceturtajā Pasaules izglītības vadītāju forumā (4th World Education Leaders Forum) Dienvidkorejas pilsētā Busanā. Foruma galvenais temats bija raksturu veidojoša izglītība.

L. Ribickis viesojās Dienvidkorejā no 4. līdz 8. jūlijam, vizītes laikā apmeklējot arī šo forumu. Foruma ietvaros rektors demonstrēja prezentāciju ar tematu Implementation of Character Education in Riga Technical University, kurā universitāšu vadītājiem stāstīja par iespējām, ko studentiem sniedz RTU. Rektors foruma viesus informēja par uzņēmējdarbības moduli inženierzinātņu programmās, RTU Biznesa inkubatoru, dažādām sacensībām un organizācijām, kurās iesaistās RTU studenti. Prezentācijā bija iekļauta arī informācija par kultūras un sporta iespējam, ko piedāvā RTU.

Šogad forumā piedalījās vairāk nekā 60 universitāšu vadītāji, valdību pārstāvji, kā arī citas amatpersonas. Piedalīšanās šajā forumā ir veids, kā nest universitātes vārdu pasaulē, dalīties savā pieredzē un uzzināt daudz jauna par veidiem, kā citas augstskolas  piedāvā studentiem raksturu veidojošu izglītību.

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

12. jūlijs, 2016 plkst. 15:46

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi